medrek.se

Var med och utveckla och forma framtidens akutsjukhusgeriatrik vid Tema Åldrande! 

Patientområde Den åldrande hjärnan vårdar patienter med konfusion, kognitiv svikt, stroke och neurologiska sjukdomar. Vi erbjuder slutenvård i Huddinge. Vi har även kognitiva mottagningar i Huddinge och i Solna.  

Vi erbjuder en stimulerande och forskningsnära miljö med nya arbetsmetoder och en stor möjlighet till personlig utveckling. 

Om tjänsten 

Tema Åldrande har bland annat uppdraget att utveckla och beforska högspecialiserade kognitiva utredningar som möter patientens behov på ett effektivt sätt.  

Vi söker 
Dig som brinner för att föra utvecklingen framåt gällande olika typer av minnesutredningar och neurokognitiva sjukdomar. Du ska vilja arbeta i team med flera andra yrkesgrupper inom sjukhuset och inte vara främmande för att bryta ny mark inom ditt specialistområde. 

Kvalifikationer 

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom geriatrik eller någon närliggande specialitet, såsom neurologi eller psykiatri. 

Välkommen att söka!  

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:  

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Carina Metzner 
tf Patientområdeschef
072-5840648

Fackliga representanter

Läkarföreningen, Ulf Öhlund, vxl 08-585 800 00

Specialistläkare till Tema Åldrande

Regioner
Utgår

2018-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb