medrek.se

Specialistläkare vid Sektionsenhet GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Specialistläkare vid Sektionsenhet GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som specialistläkare vid sektionsenhet GI Endoskopi. Tjänsten förutsätter delaktighet i utveckling och förändringsarbete inom sektionen samt innebär också delvis tjänstgöring inom pankreatologi.

Vi erbjuder
Tjänstgöring inom sektionsenhet Gi Endoskopis verksamhet, möjlighet till deltjänstgöring inom patientverksamhet Pankreatologi.

Om tjänsten
Tjänstgöring som specialistläkare inom Sektionsenhet GI Endoskopis verksamhet som en del av läkargruppen, dagtid vardagar, med skopipass på någon av våra olika skopienheter i Huddinge och Solna, administration och utvecklingsarbete. Möjlighet till delvis placering inom andra verksamheter enligt överenskommelse.

Tjänstgöring kvällstid samt jour och beredskap kan förekomma.

Vi söker
Specialistläkare med intresse för avancerad endoskopisk intervention samt för utveckling av tekniker samt förmåga. Samarbetsförmåga både med läkargruppen men minst lika mycket med övriga personalkategorier är avgörande.

Kvalifikationer 
Krav: Specialistbevis i Internmedicin
Meriterande:  Disputation inom området eller närliggande område, dokumenterat intresse för endoskopi, gastroenterologi och pankeratologi

Välkommen med in ansökan!

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Specialistläkare vid Sektionsenhet GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset