medrek.se

Specialistsjuksköterska dagtid till operation Öron Näsa Hals

Regioner
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Specialistsjuksköterska dagtid till operation Öron Näsa Hals

Är du utbildad operationssjuksköterska och möjligtvis har erfarenhet från öron näsa hals området? Söker du en ny utmaning där du erbjuds att arbeta dagtid måndag-fredag? Då kan det vara just dig vi söker. 

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Få möjlighet att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus.

 • Få ett arbete där du känner att du gör skillnad och bidrar till att våra patienter får den bästa vården.

 • Få ett spännande och utmanande arbete där Du får vara med och bygga framtidens ÖNH enhet med utbildning och forskningsuppdrag.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder. 

Om tjänsten

Öron näsa hals Karolinska Danderyd bedriver mottagning, dagkirurgi och polikliniska operationer inom basal och specialiserad ÖNH. Öron näsa hals verksamheten tillhör organisatoriskt Karolinska Universitetssjukhuset och är lokaliserad på Danderyds sjukhusområde. Vi utökar nu verksamheten med ytterligare en operationssjuksköterska.

Verksamheten har stort fokus på utbildning av olika professioner inom ÖNH samt bedriver forskning. Vi bygger framtidens vårdenhet med ett starkt patient- och teamfokus. Operationsverksamheten samarbetar med anestesikliniken på Danderyds sjukhus.

Du kommer arbeta som operationssjuksköterska på dagkirurgisk operation, ÖNH Danderyd. I tjänsten ingår även operationsplanering där du stöttar vår nuvarande operationskoordinator i arbetet vid behov.

Vi strävar efter gott teamarbete där vi sätter patienten i fokus.
Du kommer ingå i det tvärprofessionella operationsteamet, där du som operationssjuksköterska har en central roll i omhändertagandet av patienten.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, dagtid måndag – fredag.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Är intresserad av att arbeta med dagkirurgiska patientflöden inom Öron
  Näsa Hals samt operationsplanering.

 • Vill arbeta med både barn och vuxna.

 • Har god samarbetsförmåga och tar ansvar i teamet.

 • Är trygg och kunnig i din roll som operationssjuksköterska.

 • Har ett teamorienterat förhållningssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Svensk sjuksköterskelegitimation samt specialistutbildning i operation.

Meriterande:

 • Erfarenhet av operationsverksamhet inom öron näsa hals området eller annan dagkirurgisk verksamhet.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska dagtid till operation Öron Näsa Hals

Karolinska Universitetssjukhuset