medrek.se

Specialistsjuksköterska inom Infektionssjukvård eller Medicin

Regioner
Utgår

2019-01-18

Ansök nu

Specialistsjuksköterska inom Infektionssjukvård eller Medicin

Karolinska Universitetssjukhuset har Sveriges största specialistenhet för infektionssjukvård och i vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning.  

Om oss  

Vårdavdelning Infektion flyttade in i helt nya lokaler i oktober 2018 och just nu arbetar vi med att utöka vår välfungerande verksamhet. Till Intensivakuten i nya sjukhusbyggnaden i Solna kommer patienter som är i behov av högspecialiserad vård. Detta ställer höga krav på kompetensen hos våra medarbetare. Avdelningens vårdplatser disponeras av patienter med svåra infektionssjukdomar som sepsis, pneumoni och CNS-infektioner.  

Vi söker Dig som är specialistsjuksköterska inom infektion eller medicin som vill vara med att vidareutveckla vården hos oss!

Vi värnar om att ta tillvara på Din kompetens. Du kommer att arbeta kliniskt samt i rollen som konsultsjuksköterska hos oss på Infektion.

Om tjänsten  

I din roll som specialistsjuksköterska har du en nyckelroll i arbetsgruppen och är en viktig del av avdelningens fortsatta utvecklingsarbete.  

Du arbetar delvis som sjuksköterska i det vårdnära patientarbetet men har också avsatt tid som konsultsjuksköterska.

Som konsultsjuksköterska arbetar du för att vidareutveckla den högspecialiserade vården för patienter med infektionssjukdomar.

Du utför självständigt omvårdnadsbedömningar, ordinerar omvårdnadsåtgärder och sätter upp omvårdnadsmål för patienter som vårdas på hemavdelningen eller på annan avdelning på sjukhuset. Du medverkar vid framtagning av lokala riktlinjer och rutiner samt arbetar med kompetenshöjande aktiviteter för omvårdnadspersonalen på Infektion.  

Kvalifikationer:  

Vi ser att du som söker har en avslutad eller påbörjad specialistsjuksköterskeutbildning inom infektion eller medicin samt minst två års erfarenhet som sjuksköterska inom somatisk vård.

Personliga egenskaper:  

Vi söker en engagerad och flexibel medarbetare med god samarbetsförmåga.  

Du är öppen för utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Vi arbetar enligt våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.  

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  

Välkommen din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Julia Eriksson 

Omvårdnadschef
 073-620 45 01

Lisa Fredholm 

Omvårdnadschef
 0725-84 06 59

Fackliga representanter

Vårdförbundet 08-517 72 968

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska inom Infektionssjukvård eller Medicin

Karolinska Universitetssjukhuset