medrek.se

Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi

Företag Remeo AB
Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan 2013 Remeo-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehabinstans som slutgiltigt mål.

På kliniken vårdas idag 14 patienter uppdelade på flera vårdteam. Under våren planeras för en utökning av patientantalet. 

Dina arbetsuppgifter 

Som specialistsjuksköterska inom intensivvård/anestesi är du högsta medicinska kompetens på plats under jourtid, i nära samarbete med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbeta i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första Remeo-klinik.

Vården är teambaserad och som specialistsjuksköterska ingår du i ett vårdteam tillsammans med undersköterskor, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Vi koncentrerar oss på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi med minst tre års erfarenhet.

Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, noggrann och trygg i din kompetens och du sätter patientens behov i fokus. Rollen ställer stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet och en förmåga att stödja och undervisa kollegor.

Din ansökan

Sista ansökningsdag 2021-11-30. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din så snart som möjligt. 

För mer information kontakta 
Omvårdnadschef: Camilla Bjerkensjö +46 (0)70 847 2270 camilla.bjerkensjo@remeo.se

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet)

Mattias Olsson, mattias.olsson@remeo.se

Vi erbjuder

Vi är stolta över Remeo, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder ca 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

Remeo satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

SÖK UTAN CV!

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi

Remeo AB