medrek.se

Specialistsjuksköterska inom strålbehandling -Dosplanerare

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Specialistsjuksköterska inom strålbehandling -Dosplanerare

Referens nummer

2021/2729

Strålbehandling ingår som en medicinsk enhet (ME) i Tema Cancer. Vi erbjuder en högspecialiserad vårdmiljö där vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad strålbehandling av högsta internationella standard. Vill du vara en del av oss, välkommen att söka tjänsten!

Om oss
Verksamheten inom ME Strålbehandling bedrivs i lokaler på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Här har vi toppmodern utrustning som omfattar åtta acceleratorer, en stor brachyavdelning samt den förberedande verksamheten med fixationslab, datortomografer, magnetkameror och dosplanering. Verksamheten har cirka 100 medarbetare vilket gör oss till en av Sveriges största strålbehandlingsavdelningar.

Vi är en komplett arbetsgrupp bestående av specialistsjuksköterskor, undersköterskor och onkologer. I teamet ingår även sjukhusfysiker och ingenjörer. I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning och utbildning där verksamheten bygger på multiprofessionell samverkan och är inriktad på patientflöden. Vi erbjuder ett utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter.

Om tjänsten

Som dosplanerare på ME Strålbehandling är du en viktig del i patientens vårdkedja och arbetar med att ta fram en individuell dosplan för varje patient. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare har en bred kompetens och kunskap om hela verksamheten därför erbjuder vi dig möjlighet att växla mellan våra vårdavdelningar.

Vi söker
Dig som är erfaren specialistsjuksköterska och är intresserad av att dosplanera.  Du ska även ha ett intresse och en vilja av att lära dig andra delar av vår verksamhet.

Vi söker dig som:

  • har ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter

  • känner sig bekväm i att arbeta både självständigt och i team. Vi tycker det är viktigt att du  både kan leda och följa

  • är noggrann och kan organisera, strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Specialistsjuksköterska inom strålbehandling eller legitimerad sjukhusfysiker.

Meriterande: Erfarenhet av dosplanering. Intresse för brachydosplanering.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Din ansökan ska innehålla nedanstående för att vara komplett:

  1. Personligt brev

  2. CV

  3. Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska inom strålbehandling -Dosplanerare

Karolinska Universitetssjukhuset