medrek.se

I våra nya, fina lokaler har stor vikt lagts på arbets- och patientmiljön, vilket innebär bland annat gott om utrymme i patientsalar, enkelrum med egen dusch, stora fönster för att släppa in dagsljus samt ergonomiska hjälpmedel tillgängliga på rummen. Vi har en avdelning som är blandad intensivvård och intermediärvård.

 

Specialistsjuksköterska på Södertälje sjukhus:

Vi söker specialistsjuksköterska inom intensivvård som vill vara med och tillsammans med vårt fantastiska team vidarutveckla denna fina intensivvårdsavdelning. Vi erbjuder individuell inskolning och schemaplanering. Här finns stora möjligheter för kompetensutveckling och att delta vid verksamhetsutvecklande aktiviteter då vi har egen utvecklings- och utbildningssjuksköterska. Reflektion och TimeOut är några instrument där vi belyser samarbete och utvecklingspotential i  det dagliga arbetet. Korta beslutsvägar inom övriga sjukhuset.  

 

Dina arbetsuppgifter:  

Varierande och stimulerande arbetsuppgifter som intensivvårdssjuksköterska på vår dynamiska avdelning där vi även bedriver postoperativvård på jourtid, nätter- och helger.

  

Dina kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård.

 

Dina personliga egenskaper:

Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med arbetsglädje, att tänka nytt samt sprida positiv energi är viktiga egenskaperStor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform:

Hel- eller del tid, blandat dag- och nattjänstgöring.

 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Här kan du se filmen om Sofia och hennes kollegor på intensiven.

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Specialistsjuksköterska, Intensivvård, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb