medrek.se

Specialistsjuksköterska med intresse för Barnintensivvård

Regioner
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Specialistsjuksköterska med intresse för Barnintensivvård

Hos finns ett otroligt givande arbete för den som vill göra skillnad för våra patienter och deras närstående! Vill du arbeta som intensivvårdssjuksköterska inom vår högspecialiserade pediatriska intensivvård och önskar du en fördjupning inom generell och pediatrisk intensivvård? Kom då till oss på Barnintensiven!

Barn PMI utgör en av få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige och har som uppdrag att bedriva forskning, undervisning och sjukvård på hög internationell nivå.

Målet är att vara en Europaledande universitetsklinik.

Om tjänsten
Barnintensivvården är en intensivvårdsspecialitet som endast finns på fyra enheter i Sverige, en av dessa är BIVA på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har sex vårdplatser och vårt uppdrag är både regionalt och landet som helhet. Vården bedrivs inom många olika specialiteter som till exempel kirurgi, medicin, neurologi, neurokirurgi, trauma, öron-näsa & hals samt infektion och en rad olika professioner, t ex apotekare, finns som stöd i vårdteamen. Våra patienter är i åldrarna från nyfödd upp till 18 år.

Vården på BIVA är högteknologisk och vi lägger stor vikt vid omvårdnaden av det sjuka barnet och dess familj. Vi är mycket stolta över våra internationellt framstående vårdresultat.

På BIVA finns möjligheter för dig som vill utvecklas. 

Inom vår verksamhet finns en transportenhet, Pedriatic Emergency Transport Service, PETS, ett tvärprofessionellt transportteam för nationella och internationella transporter för barn. Under våren tillsatte vi även vårdledartjänster som en del av att förbättra vårt arbetssätt, kanske är någon av dessa roller intressanta för dig när du varit på BIVA en tid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna. Hos oss arbetar vi treskift enligt Vårdförbundets avtal. 

Verkar det intressant? Vill du veta mer är du välkommen att hospitera hos oss för att få en inblick i vår verksamhet och träffa oss som arbetar här. Kontaktuppgift finner du nedan.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en stimulerande arbetsmiljö där du ingår i ett tvärprofessionellt team där du får utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska.

Till att börja med erbjuder vi dig ett välstrukturerat individuellt inskolningsprogram på åtta veckor, bestående av patientnära klinisk utövning parallellt med teoretisk och praktisk utbildning, självklart med stöd av oss hela vägen.

Här finns information om våra förmåner.

Vi vill också påminna lite extra om att vi kan hjälpa till att ordna tjänstebostad om du kommer långväga ifrån.

Vi söker
Dig som trivs i en verksamhet där utveckling och förändring är naturliga delar. Du är trygg i din yrkesroll och har ett lösningsorienterat arbetssätt och gott humör även när det känns pressat. Vidare har du förmåga att ta egna initiativ, hantera flera saker samtidigt men du kan också prioritera när det är nödvändigt.

Du vill bidra med ditt kunnande och visar omsorg om dina patienter, närstående och kollegorna med mycket god samarbetsförmåga och känsla för teamet. Du är en person som medverkar till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Dina personliga egenskaper är avgörande och stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård eller barn- och ungdomssjukvård.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av intensivvård eller barnsjukvård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. 
CV
2. Personligt brev
3. Sjuksköterskelegitimation
4. Bevis om specialistkompetens
5. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

Vi hanterar ansökningar fortlöpande.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska med intresse för Barnintensivvård

Karolinska Universitetssjukhuset