medrek.se

Specialistsjuksköterska med uppdrag som koordinator till Neonatalen

Regioner
Utgår

2021-09-27

Ansök nu

Specialistsjuksköterska med uppdrag som koordinator till Neonatalen

Nu har du chansen att bli en del av en nystart. På vår enhet i Huddinge behöver vi stärka vårt team med två koordinatorer. Förutom koordinatorsuppdraget kommer du också att arbeta vårdnära, i någon del av vår verksamhet. Välkommen att söka till oss!

Om oss
Med ett underlag på drygt 30 000 förlossningar per år i regionen och 72 vårdplatser är neonatologin vid Karolinska Universitetssjukhuset norra Europas största regioncentrum. Förutom 72 slutenvårdsplatser bedriver vi neonatalhemsjukvård, öppenvårdsmottagning och Neonatalt transportteam NeoPETS. Slutenvården är uppdelad på neonatal intensivvård och neonatalvårdsavdelningar. Verksamheten bedrivs på våra enheter Danderyd, Huddinge och Solna. Verksamheten har cirka 450 medarbetare. Vår vårdfilosofi är familjecentrerad vård och Karolinska NIDCAP Training Center finns hos oss.

Verksamheten är fördelad på tre geografiska platser, Huddinge, Solna och Danderyd. Verksamheten är också fullt ut integrerad med en stark experimentell, epidemiologisk och klinisk forskning.

Om tjänsten
I uppdraget som specialistsjuksköterska ingår arbete som koordinator på vårdgolvet. Du anställs på en neonatalvårdsavdelning som bedriver vård i hela vårdkedjan, från intensivvård till mindre intensiv neonatalvård, i ett nära samarbete med hemsjukvård och mottagning.

I arbetet som koordinator samarbetar du med operativt ledningsansvarig läkare och vårdansvarig omvårdnadschef. Arbetet innebär att du har ett ledande och koordinerande ansvar i den dagliga operativa driften av vårdgolvets vårdplatser. Du kommer att få möjligheten att delta vid karolinskas internutbildning leda utan att vara chef. Där du även får förmånen att delta i handledningstillfällen som kommer att bidra till utveckling av ditt ledarskap.

Vi arbetar enligt avtal 24/7 i vilket 100% innebär 38,25 tim per vecka. Möjlighet att fördela till mer dagtjänstgöring enligt överenskommelse.

Vi söker
För att trivas i rollen har du god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Som koordinator kommer du att leda utan att vara chef, varför du bör ha tydliga ledaregenskaper och mycket god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med relevant specialistutbildning inom exempelvis barn och ungdom, anestesi eller intensivvård alternativt legitimerad barnmorska.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med barnsjukvård eller intensivvård

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska med uppdrag som koordinator till Neonatalen

Karolinska Universitetssjukhuset