medrek.se

Specialistsjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Välkommen till ett utvecklande arbete inom ECMO, barnanestesi, operation eller intensivvård!

Vi bedriver högspecialiserad vård för nyfödda och barn upp till 18 år i Sverige och i vissa fall från andra länder. ECMO vårdar även vuxna patienter. Några av våra avdelningar är ensamutförare i landet av specialiserad barnsjukvård. 
Verksamheten består av fyra sektioner: 

ECMO (Extra Corporeal Membrane Oxygenation) 

Barnintensivvården BIVA/BIMA/LIVA

Barnanestesi/operation/barnuppvakningsavdelningen  

Smärtbehandlingsenheten 

Vi erbjuder
Ett mycket givande arbete inom vår högspecialiserade barnsjukvård som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska.  

Dessutom erbjuds du en:
• En gedigen inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet 
• Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling
• Möjlighet till egen omvårdnadsforskning
• Att handleda studenter 
• Individuellt schema
• Att hospitera på den avdelning som intresserar dig 

Vi söker
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, anestesi, operation eller barn- och ungdomssjukvård. 
Du som vill arbeta utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först. 
Vi har även vikariat eller timanställning. Heltid eller deltid. Dag-, kväll- och/eller nattjänst.
I din ansökan kan du gärna ange vilken verksamhet eller avdelning som intresserar dig.

Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.   

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Charlotte Malmqvist 
08- 517 772 24
charlotte.malmqvist-askman@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 702 70
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset