medrek.se

Specialistsjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Regioner
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Välkommen till ett utvecklande arbete inom ECMO, barnanestesi, operation eller intensivvård!
Vi bedriver högspecialiserad vård för nyfödda och barn upp till 18 år i Sverige och i vissa fall från andra länder. ECMO vårdar även vuxna patienter. Några av våra avdelningar är ensamutförare i landet av specialiserad barnsjukvård. 
 
Verksamheten består av fyra sektioner: 
 
ECMO (Extra Corporeal Membrane Oxygenation) 
 
Barnintensivvården BIVA/BIMA/LIVA 
 
Barnanestesi/operation/barnuppvakningsavdelningen  
 
Smärtbehandlingsenheten 
 
Vi erbjuder:
Ett mycket givande arbete inom vår högspecialiserade barnsjukvård som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska.  
Dessutom erbjuds du en:
 
• En gedigen inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet 
• Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling  
• Möjlighet till egen omvårdnadsforskning  
• Att handleda studenter 
• Individuellt schema 
• Att hospitera på den avdelning som intresserar dig 
 
Vi söker: 
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, anestesi, operation eller barn- och ungdomssjukvård. 
Du som vill arbeta utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först.
 
Vi har även vikariat eller timanställning. Heltid eller deltid. Dag-, kväll- och/eller nattjänst
 
I din ansökan kan du gärna ange vilken verksamhet eller avdelning som intresserar dig.
 
Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.    
 
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete.  
 
 
 
 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Charlotte Malmqvist 
contacticon phone 08- 517 772 24
contacticon mobile charlotte.malmqvist-askman@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 702 70
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset