medrek.se

Specialistsjuksköterska till Prepostop i Huddinge

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Prepostop i Huddinge

Välkommen till oss på Pre- och postop i Huddinge! Vi tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer. Nu söker vi dig som är specialistsjuksköterska med lämplig specialistutbildning!

Vi är en del av Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård och tar emot nyopererade patienter dygnet runt. Vi utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter. Ungefär 20 % av våra patienter är barn.  

Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som specialistsjuksköterska hos oss är väldigt varierande. Under våren 2020 kommer vi att flytta in i ett nytt operationshus och i samband med det utöka våra vårdplatser från idag 42 till 44 stycken.

Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård, övervakning och smärtbehandling. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också. 

Du kommer att komma i kontakt med en mycket varierande patientgrupp, bland annat patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.  

Arbetet är förlagt till dag/kväll. Möjlighet att arbeta deltid kan diskuteras för dig som är intresserad av det.

Vi erbjuder  

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.     

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

När du börjar hos oss kommer du att få ett inskolningsprogram som anpassas efter dina behov. Vi tar även fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. 

Vi söker dig som

  • är trygg i dig själv och i din yrkesroll
  • trivs i en föränderlig vardag, kan anpassa dig till omgivningen och reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn
  • följer struktur och planering, men också är bekväm i att omprioritera när det behövs
  • samarbetar med, hjälper och tar hjälp av kollegor för att nå avdelningens gemensamma mål
  • litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse
  • arbetar enligt yrkesetiska koder med patienten i fokus och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska med lämplig specialistutbildning.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 

Ansökan

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan ska innehålla: 

  • CV 
  • Bevis om specialistkompetens

I stället för att skriva ett personligt brev ber vi dig att besvara frågeformuläret som dyker upp när du ska skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Observera att då vi arbetar med barn beställer vi alltid ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret under rekryteringsprocessen. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska till Prepostop i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset