medrek.se

Specialistsjuksköterska till Strålbehandlingen - Brachy

Regioner
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Strålbehandlingen - Brachy

Vi erbjuder  
Strålbehandling ingår som ett funktionsområde inom Tema Cancer. Vi erbjuder en högspecialiserad vårdmiljö inom strålbehandling där vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad strålbehandling av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm och Gotland.  
 
Verksamheten inom Funktionsområde Strålbehandling omfattar åtta acceleratorer, en stor brachyavdelning samt den förberedande verksamheten med fixationslab, datortomografer, magnetkameror och dosplanering. Verksamheten har cirka 100 medarbetare vilket gör oss till en av Sveriges största strålbehandlingsavdelningar. Vi är en komplett grupp bestående av specialistsjuksköterskor, undersköterskor och onkologer. I teamet ingår även sjukhusfysiker och ingenjörer.  
 
Vi har flyttat till helt nya och moderna lokaler på nya Karolinska sjukhuset, NKS. Här har vi en toppmodern avdelning utrustad med den senaste tekniken inom området. I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning och utbildning där verksamheten bygger på multiprofessionell samverkan och är inriktad på patientflöden. Vi erbjuder utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter.  
 
Om tjänsten  
Som specialistsjuksköterska på brachy ger du behandlingar invärtes, lokalt, med hjälp av nålar, katetrar eller applikatorer, ofta under anestesi i ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, sjukhusfysiker, anestesipersonal och ingenjörer. Du ger behandling och ansvarar för patientsäkerhet och omvårdnad under både förberedelse och behandling tillsammans med dina kollegor i teamet.  
 
Vi söker  
Specialistsjuksköterska till vår brachyavdelning.  
Vi söker dig med god samarbets- och kommunikationsförmåga.  
Du har ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater och till de arbetsuppgifter du ansvarar för.  
Du har stort engagemang och intresse för strålbehandling och omvårdnad.  
Du kan arbeta både i grupp och självständigt och är flexibel och positiv under din arbetsdag.  
 
Stor vikt läggs vid din förmåga att kunna arbeta i team samt att kunna se helheten både ur ett medarbetarperspektiv och ett patientperspektiv.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Specialistsjuksköterska inom onkologi med inriktning strålbehandling eller motsvarande.  
Meriterande: Magisterexamen eller högre.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
 
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Pia Damsgaard-Jensen 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 070-167 14 51

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Naghmeh Mahmoud Zadeh: naghmeh.mahmoud-zadeh@sll.se

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska till Strålbehandlingen - Brachy

Karolinska Universitetssjukhuset