medrek.se

Specialistsjuksköterskor sökes till unika tjänster som Omvårdnadsspecialist i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Specialistsjuksköterskor sökes till unika tjänster som Omvårdnadsspecialist i Huddinge

Tjänsten som omvårdnadsspecialist skapades hos oss på Funktion Akut med utgångspunkt i att öka vårdkvalitén och patientsäkerheten i vår verksamhet. Som omvårdnadsspecialist jobbar man med utvecklingsarbete, tycker du att det låter intressant? välkommen in med din ansökan!
Om tjänsten och arbetsuppgifterna
Denna tjänsteform innebär att leda det patientnära omvårdnadsarbetet utifrån patienternas och verksamhetens ökade behov av patientsäker vård. Det ingår att aktivt följa aktuell forskning och utveckling inom professionsområdet omvårdnad och att samarbeta med övriga kollegor för att säkerställa en personcentrerad och säker vård enligt ”best practice” för den enskilde patienten.  
 
Tjänsten är en mycket viktig del i vårt arbete att öka vårdkvalitén och därför ingår att medverka vid forskningsseminarier, kurser och konferenser inom området omvårdnad som ett led i den fortlöpande kompetensutvecklingen. För att säkerställa kunskapsöverföringen ingår därför även att coacha, handleda samt hålla i bedsideutbildningar av omvårdnadspersonalen i avancerad omvårdnad inom Funktion Akut.  
 
En annan del är att vara delaktig i inskolningsplaner för nya medarbetare och handleda  specialistsjuksköterskestudenter i samband med VIL/VFU.  För att omvärldsbevaka det egna arbetet på sin egen enhet ingår det i tjänsten att  
hospitera en vecka per år på motsvarande site.  
 
Tjänsten är direkt underställd Omvårdnadschef. Och du som söker kommer att kunna göra ett val i ansökningsformuläret mellan verksamheterna inom funktionen. Det är de mellan Akutmottagningen, Akutvårdsavdelningen (AVA), Kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA) och  Medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA).
  
Vi söker  
Vi söker dig som brinner för att utveckla omvårdnadskvalitén inom vården och som på eget initiativ håller dig uppdaterad och öppen för ny kunskap. Du har fallenhet för att  entusiasmera kollegor i utmaningar och arbetar kreativt och lösningsorienterat i vårt  förbättringsarbete med att bedriva en god vård. Du är trygg i dig själv och har en kommunikativ, pedagogisk ådra och hög samarbetsförmåga. Om du dessutom kan bidra till vår positiva stämning samt har  kraft och energi att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus då är du  
varmt välkommen att söka tjänsten.  
 
Vi ser det som en självklarhet att du som söker delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet  
– Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården!  
 
Arbetstid  
Tjänsten är 100% enligt överenskommelse med omvårdnadschef på enheten.  
10% är administrativ tid för planering och kompetensutveckling
90% är  avsatt för klinisk tjänstgöring
Den administrativa tiden förläggs ej under sommarperioden och jul.  

 
Kompetenskrav  
Legitimerad sjuksköterska. Lägst kompetensnivå steg 4 enligt SLL:s kompetensstege  
för sjuksköterskor.
Erhållen examen från Specialistsjuksköterskeprogram Akutsjukvård  
60 Hp eller för verksamheten annan relevant specialistsjuksköterskeexamen.  
 
Din ansökan ska innehålla:  
CV, Personligt brev samt kopior på din Sjuksköterskelegitimation och ditt  
Examensbevis från Specialistsjuksköterskeprogram.  
Som ett led i vår rekryteringsprocess kontrollerar vi dig hos IVO, Socialstyrelsen samt  
Belastningsregistret.  
 
Urval och intervjuer sker löpande!  
Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Christa Olovsson 
Omvårdnadschef Akutmottagningen och MAVA, Huddinge
contacticon phone 08-585 831 23
Ellinor Jonsson 
Omvårdnadschef, AVA, Huddinge
contacticon phone 08-585 811 69
Johanna Helge 
Omvårdnadschef, KAVA, Huddinge
contacticon mobile 0725-98 12 12

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Hans Bergqvist hans.bergqvist@sll.se

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterskor sökes till unika tjänster som Omvårdnadsspecialist i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset