medrek.se

Specialistsjuksköterskor sökes till unika tjänster som Omvårdnadsspecialist i Solna

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Specialistsjuksköterskor sökes till unika tjänster som Omvårdnadsspecialist i Solna

Funktion Akut har en ny tjänst som framöver kommer att öka vårdkvalitén och patientsäkerheten inom omvårdnadsarbetet. Denna gång söker vi till i vår verksamhet på Intermediärvårdsavdelningen (IMA). Vill du vara med på vår förändringsresa?

Vi erbjuder 

Denna nya tjänsteform innebär att leda det patientnära omvårdnadsarbetet utifrån patienternas och verksamhetens ökade behov av patientsäker vård. Det ingår att aktivt följa aktuell forskning och utveckling inom professionsområdet omvårdnad och att samarbeta med övriga kollegor för att säkerställa en personcentrerad och säker vård enligt ”best practice” för den enskilde patienten.  

Tjänsten är en mycket viktig del i vårt arbete att öka vårdkvalitén och därför ingår att medverka vid forskningsseminarier, kurser och konferenser inom området omvårdnad som ett led i den fortlöpande kompetensutvecklingen. För att säkerställa kunskapsöverföringen ingår därför även att coacha, handleda samt hålla i bedside-utbildningar av omvårdnadspersonalen i avancerad omvårdnad inom Funktion Akut.  

En annan del är att vara delaktig i inskolningsplaner för nya medarbetare och handleda specialistsjuksköterskestudenter i samband med VIL/VFU.  

För att omvärldsbevaka det egna arbetet på sin egen enhet ingår det i tjänsten att hospitera en vecka per år på motsvarande site. 

Tjänsten är direkt underställd omvårdnadschef. 

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården!

Arbetstid  

Tjänsten är 100% enligt överenskommelse med omvårdnadschef på enheten.
10% är administrativ tid för planering och kompetensutveckling, resterande 90% är avsatt för klinisk tjänstgöring. Den administrativa tiden förläggs ej under sommarperioden och jul.

Vi söker 

Vi söker dig som brinner för att utveckla omvårdnadskvalitén inom vården och som på eget initiativ håller dig uppdaterad och öppen för ny kunskap. Du har fallenhet för att entusiasmera kollegor i utmaningar och arbetar kreativt och lösningsorienterat i vårt förbättringsarbete med att bedriva en god vård.  

Du är trygg i dig själv och har en kommunikativ, pedagogisk ådra och hög samarbetsförmåga. Om du dessutom kan kan bidra till vår positiva stämning samt har kraft och energi att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus då är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Kompetenskrav 

Legitimerad sjuksköterska. Lägst kompetensnivå steg 4 enligt SLL:s kompetensstege för sjuksköterskor. Erhållen examen från Specialistsjuksköterskeprogram Akutsjukvård 60 Hp eller för verksamheten annan relevant specialistsjuksköterskeexamen. 

Din ansökan ska innehålla: 

CV, Personligt brev samt kopior på din Sjuksköterskelegitimation och ditt Examensbevis från Specialistsjuksköterskeprogram. 

Som ett led i vår rekryteringsprocess kontrollerar vi dig hos IVO, Socialstyrelsen samt Belastningsregistret. 

Urval och intervjuer sker löpande!  

Välkommen med din ansökan! 

--------------------------------------
Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.

Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård. 

Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Frida Djerw 
Omvårdnadschef, IMA
 0725-96 82 28

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Sofie Haglund Tel: 08-517 722 63

 

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterskor sökes till unika tjänster som Omvårdnadsspecialist i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset