medrek.se

Specialisttandläkare i Oral Protetik vid Sophiahemmet

Regioner
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Specialisttandläkare i Oral Protetik vid Sophiahemmet

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi dig som är specialist inom Oral Protetik och har ett stort engagemang samt intresse att bedriva högkvalitativ specialisttandvård.

Som protetiker hos oss kommer du vara en del av ett vårdteam som brinner för att erbjuda våra patienter bästa möjliga kvalité och service. Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra våra arbetssätt. Som medarbetare förväntas du vara en stor del i detta där du även har möjlighet att påverka vår företagskultur. Vi arbetar på en specialistklinik med många olika specialiteter under samma tak och strävar därför efter ett gott samarbete inom och mellan de olika specialiteterna där vi håller regelbundna terapimöten och informationsutbyten.

Kliniken genomgår nu ett generationsskifte där en av våra protetiker går i pension till sommaren samtidigt som vi vill satsa och stärka upp vår protetiska avdelning. Vi letar därför efter en till två nya protetiker med start enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER

Kompetens

Du är legitimerad Specialisttandläkare inom Oral Protetik. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi använder oss av journalsystemet Opus och det är meriterande om du har erfarenhet från det.

Vem är du?

Vi lägger stor viktigt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss bör du vara en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet och samarbetar över ämnesgränser. Du håller en hög odontologisk kvalitet i ditt arbete och ser positivt på utveckling och förändring. Du stimuleras av den kliniska vardagen och gillar utmaningar och delar gärna med dig av dina erfarenheter för att utveckla verksamheten.

Anställningsvillkor

  • Tillsvidareanställning

  • Heltid eller deltid enligt överenskommelse

  • Tillträde enligt överenskommelse

Är du intresserad av tjänsten eller hur det är att arbeta på GHP Specialisttandläkarna är du välkommen att ta kontakt med VD, Daniel Andersson, på daniel.andersson@ghp.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 31:e mars 2021.

OM FÖRETAGET

GHP Specialisttandläkarna vid Sophiahemmet är en av tre specialisttandvårdskliniker inom GHP Specialisttandläkarna som bedriver specialisttandvård i Stockholm, Nacka och Norrköping. Tillsammans tar vi emot ca 5 000 remisser årligen varav ca 1 700 remisser på kliniken vid Sophiahemmet. Vi är drygt 20 personer på kliniken och har specialister inom oral protetik, käkkirurgi, bettfysiologi, parodontologi, endodonti och radiologi. Här bedrivs även ST-utbildning i oral protetik i samarbete med Institutionen för odontologi vid Karolinska Institutet.

GHP Specialisttandläkarna tillhör den börsnoterade vårdkoncernen GHP Speciality Care med ca 800 anställda och verksamhet i Norden och Mellanöstern.

Daniel Andersson | Kontaktperson

 Skicka email  +46-(0)70 388 74 60

Dela detta jobb

Specialisttandläkare i Oral Protetik vid Sophiahemmet

GHP Specialty Care AB