medrek.se

Specialisttandläkare, inriktning odontologisk radiologi till ME Neuroradiologi

Regioner
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Specialisttandläkare, inriktning odontologisk radiologi till ME Neuroradiologi

Den radiologiska verksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för slutdiagnostik och terapi i en region med cirka 2 miljoner invånare. Huvud- & hals-radiologin, som är en sektion inom Medicinsk Enhet (ME) Neuroradiologi, på Karolinska Universitetssjukhuset omfattar otologiska och audiologiska utredningar, är riksspecialitet för utredning av cochleaimplantat, ansvarar för onkologiska utredningar samt radiologiska utredningar av komplicerade tillstånd i käkar och käkleder.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en kunskaps- och forskningsintensiv miljö och ligger i framkant diagnostiskt. Vi är en verksamhet där kompetensutveckling och vidareutbildning värderas högt samt med målet att ligga i framkant och vara ledande inom vårt yrke. Vi hjälper varandra med kluriga fall och vi har dagliga internronder.

Om tjänsten
Hos oss utbildas specialister i huvud-hals-radiologi och vi deltar i utbildningen av blivande neuroradiologer så väl som ST i radiologi. Vi har ett samarbete med odontologiska institutionen och Eastman institutet i ST-utbildning i odontologisk radiologi. 

Du förväntas ta en aktiv del i verksamhetens undervisning. Dessutom kommer du att bli ansvarig för diagnostiken som bedrivs med CB-CT på käkkirurgiska kliniken och den radiologiska ledningsfunktionen över CB-CT. I arbetet ingår veckovisa kliniska ronder. Möjligheten finns att utföra delar av den kliniska tjänstgöringen som adjungerad till odontologiska institutionen.
Tjänsten är siteövergripande men hittills har merparten av den odontologiska granskningen skett från Huddinge. Vi arbetar i moderna lokaler med senaste standard på utrustning. 

Vi söker
Vi söker dig som har lätt för att lära, är engagerad i ditt arbete och har ett genuint intresse av att bedriva högklassig radiologisk diagnostik.

Du har ett stort intresse för odontologisk radiologi samt är engagerad och uppskattar att arbeta tillsammans med kolleger och andra medarbetare. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Legitimerad tandläkare med specialistbevis i odontologisk radiologi.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska. 

Gedigen erfarenhet av odontologisk radiologi är en fördel, likaså erfarenhet av radiologisk ledningsfunktion.
 
Det är meriterande med aktiv forskning, disputation och docentur liksom undervisningserfarenhet med goda vitsord. 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Läkarföreningen

Telefon
lakarforeningen.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Specialisttandläkare, inriktning odontologisk radiologi till ME Neuroradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset