medrek.se

Specialistundersköterska inom anestesi med lokalt MT-ansvar till Bukoperation

Ansök nu

Specialistundersköterska inom anestesi med lokalt MT-ansvar till Bukoperation

Välkommen till en högspecialiserad vårdmiljö med modern teknisk utrustning! Bukoperation arbetar högspecialiserat med både avancerad robotkirurgi och stora utmanande öppna bukoperationer. Vår verksamhet präglas av ny, spännande teknologi och unika operationsmetoder.

Vi erbjuder dig att vara med och skapa en välfungerande verksamhet, ge bästa förutsättningar för att kunna sätta patienten i centrum och därmed skapa en trygg och effektiv arbetsmiljö för vårdpersonalen.

Hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling både i det dagliga arbetet och genom föreläsningar och kurser. Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov. Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete ger vi dig möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra olika funktionsområden.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

I tjänsten ingår att: 

 • Vara behjälplig vid anestesiförberedelser

 • Ingå i ett flertal arbetsgrupper och nätverk för att säkerställa ett effektivt flöde av material och information

 • Vara kontaktperson för enheten för Sterilteknik och logistik samt Coor gällande lagerhållning, logistik och produktförändringar

 • Skapa nya JIT-kort vid behov

 • Medverka i arbetsgrupper/nätverk/forum om logistik och lagerhållning

 • Dagligen genomföra kontroller och fylla på material på operationssal relaterat till anestesi

 • Utföra kontroll av information på JIT-kort både sterilt och rent material

 • Vara en kontaktperson mot Medicinsk Vårdteknik (MVT)

 • Arbeta tillsammans med lokalsamordnare och andra MT-ansvariga

 • Vara kontaktperson för olika leverantörer

 • Ha kunskap om och kunna hantera olika inköpssystem

 • Medverka i upphandlingsuppdrag

 • Vara kontaktperson för Karolinskas inköpsavdelning gällande upphandlingsfrågor, artiklar utan avtal. (manuella rader) med mera.

Tjänsten är förlagd till dagtid och omfattar 40 timmar/vecka.

Vi söker

Vi söker dig som arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Du följer struktur och planering, men är också beredd och bekväm med att omvärdera och omprioritera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

Du är nyfiken och engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Du håller dig uppdaterad inom din egen profession, ditt ansvarsområde och kring vad som sker inom verksamheten.

Då du i denna roll kommer att samverka och vara kontaktperson mot en rad viktiga samarbetspartners ser vi att det är viktigt att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

- Flerårig erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:

- Erfarenhet av att arbeta med anestesi

Ansökan

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval.

Din ansökan ska innehålla:

 • CV

 • Personligt brev

 • Utbildningsintyg/betyg från undersköterskeutbildning (observera att din ansökan inte är komplett utan detta)

Om rekryteringsprocessen

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Provanställning kan komma att tillämpas. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Dela detta jobb

Specialistundersköterska inom anestesi med lokalt MT-ansvar till Bukoperation

Karolinska Universitetssjukhuset