medrek.se

Specialistutbildad sjuksköterska, se hit!

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2018-12-01

Ansök nu

Specialistutbildad sjuksköterska, se hit!

Är du specialistutbildad sjuksköterska? Då kan du bli vår nya medarbetare! 

Vi på Falck Ambulans växer. Den 1:a februari 2019 kommer vi att gå från nuvarande verksamhet, till att utöva ambulansverksamhet i hela södra Stockholm! 

I dagsläget har vi stationer på Tyresö, Haninge, Västerhaninge, Nynäshamn, Södertälje, Skärholmen, Botkyrka och Huddinge. Utöver dessa kommer även områden så som Farsta, Lindvreten, Värmdö, Nacka och Brännkyrka att tillkomma. 

Sök till tjänsten som ambulanssjuksköterska, där vi lovar dig ett givande arbete tillsammans med fantastiska kollegor. Du kommer att få möjligheten att utvecklas, både som person och i din yrkesroll, på ett unikt sätt. Ditt arbetssätt bör präglas av god patientomvårdnad med förståelse för både patient och anhöriga.

För dig som är specialistutbildad sjuksköterska och saknar erfarenhet i ambulansen, erbjuder vi 6 till  8 veckors utbildning som introduktion.

Kravprofil för denna tjänst:

Sjuksköterska med specialistutbildning.

B-körkort

Svenska, flytande i tal och skrift.

Omfattning 

Vi erbjuder olika anställningsformer, utifrån dina önskemål. Falck Ambulans har flertalet medarbetare som är bosatta utanför Stockholms stad. I dessa fall finns möjlighet till sammanhängande arbetsdagar, där boende på station kan ordnas. 

Lön 

Lön sker alltid enligt överenskommelse.

Schema 

Ett bra schema är en viktig del av vårt arbete för våra medarbetare. Vi erbjuder flexibla scheman med dina önskemål som riktlinjer.  

Är du specialistutbildad sjuksköterska och vill arbeta i ambulansverksamhet? Sök till oss! 

Är du osäker, eller kanske har några frågor? Ring mig! 

Med vänliga hälsningar, 

Elham Assgari 
HR-koordinator 
elham.assgari@se.falck.com 
073 312 0785 

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare. 

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.
 

Dela detta jobb

Specialistutbildad sjuksköterska, se hit!

Falck Ambulans