medrek.se

Om oss
Norrtälje BUP är en spännande arbetsplats med ett dynamiskt samarbete inom verksamhetsområdet barn, ungdom, familj, psykiatri och habilitering (BUFPH) samt gentemot andra verksamheter inom kommunen. Vår utgångspunkt i arbetet  är familjen, nätverket och individen. Vi arbetar med flera behandlingsmodeller för målgruppen 0-18 år. Behandlingsinsatserna är såväl korta som långa och med olika inriktningar; psykodynamisk, kognitiv och KBT. Utrednings- och behandlingsarbete med neuropsykiatrisk frågeställning ingår som en stor del i vårt åtagande. Vi erbjuder även gruppverksamhet av skilda slag.  

 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande. roligt och utmanande arbete. Som specialpedagog på BUP ingår det bl a att vara delaktig i det neuropsykiatriska teamet, att göra barnobservationer och delta i bedömningsarbetet i neuropsykiatriska utredningar. Tjänsten innefattar även samverkansarbete med kommunens skolor och skolpersonal samt uppföljningsarbete gentemot skolor. Tjänstens omfattning är 60% med tillträde snarast enligt överenskommelse. 
 
Om dig
Du tycker om att arbeta i team, är nyfiken och sätter barnet/ungdomars behov i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet av och intresse för att arbeta med barnpsykiatriska frågeställningar och har specialpedagogisk utbildning. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av arbete inom skolan.
 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Specialpedagog till Barn- och Ungdomspsykiatrin i Norrtälje

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-25

Ansök nu

Dela detta jobb