medrek.se

ST-block i akutsjukvård, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

ST-block i akutsjukvård, Södertälje sjukhus

Ledigt ST-block i akutsjukvård på Södertälje sjukhus.Södertälje Sjukhus akutmottagning och närakut utvecklar verksamheten vidare och det vill vi göra med hjälp av dig! Vi är ett akutsjukhus med specialistvård inom geriatrik, internmedicin, kirurgi, obstetrik-gynekologi, ortopedi, pediatrik, palliativ vård och urologi. Vi har en strategisk placering vid stora genomfartsleder vilket bland annat leder till att vi årligen omhändertar allt från svåra traumapatienter till mindre sjuka barn. Vi har korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka vår egen arbetsplats. Vi satsar också på innovation och nya tekniker.

ST-läkare i akutsjukvård på Södertälje sjukhus

Vi behöver dig som vill bidra och prova nya arbetssätt och har intresse för flödesorganisation ur ett akutläkarperspektiv, samt för handledning. Verksamheten ansvarar för AT-läkarna som också gör ett sammanhållet 6-månaders block i akutsjukvård och det är därför viktigt med starkt intresse för utbildning. Intresse för forskning är meriterande men inte avgörande. Det är viktigt för oss att du är rätt person med ett eget driv. På akutmottagningen arbetar vi i lag med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor varför din plats i gruppen och den dynamik den skapar blir viktig.

Du måste vara legitimerad läkare, gärna med erfarenhet från akutsjukvård.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Heltid.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv och personligt brev!

Dela detta jobb

ST-block i akutsjukvård, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus