medrek.se

ST-chef till Perioperativ medicin och Intensivvård (PMI)

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-23

Ansök nu

ST-chef till Perioperativ medicin och Intensivvård (PMI)

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att ingå i en av landets mest dynamiska, entusiastiska och utvecklande ST-organsiationer. Du kommer att samarbeta med PMIs övriga ST-chefer, ST-studierektorer, utbildningschefer läkare resp omvårdnadspersonal.  
 
Du kommer att få kontinuerlig kompetensutveckling inom såväl klinik, utbildning som forskning.  
 
Om tjänsten
Du kommer att vara förstalinjechef för ca tjugofem ST-läkare, vikarierande underläkare och randande ST-läkare. Du kommer att ingå i ST-ledningsgrupp och ha utbildningschefen för läkare som närmsta chef. Som ST-chef ingår du i PMIs nätverk av funktionsenhetschefer där den kliniska verksamheten planeras.  
 
I chefskapet ingår bl.a ansvar för planering av ST-utbildningen, löne – och utvecklingssamtal samt arbetsmiljöansvar. Du har, tillsammans med övriga ST-chefer, ansvar för att rekrytera och anställa ST-läkare och underläkare och för att utveckla utbildningen i anestesi och intensivvård till en ledande nationell och internationell nivå. 
 
Tjänstegrad (specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare) beroende på meriter relativt Karolinska Universitetssjukhusets krav för respektive tjänstegrad. För uppdraget som ST-chef avsätts 50% av en heltidsstjänst. Övrig tid tjänstgör ST-chefen kliniskt inom PMI där viss tid kan avsättas för forskning efter överenskommelse.
 
 
Vi söker
Vi söker dig som är specialistkompetent läkare i anestesi och intensivvård och har goda ledaregenskaper. Som ledare förväntas du vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.
 
Du är trygg, tydlig, tillgänglig och lyhörd. Självklart delar du våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.  
 
Andra värdefulla egenskaper för uppdraget är flexibilitet, nytänkande, entusiasm och energi.  
 
 
Kvalifikationer
Krav: specialistkompetent läkare i anestesi och intensivvård
Meriterande: Dokumenterad erfarenhet av forskning, utbildning och ledarskap
 
 
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
 
Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO) och smärtvård. 
 
Med perioperativ medicin, PMI, avses anestesi, operation samt pre- och postoperativ verksamhet. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter. 
 
ST-verksamheten omfattar cirka 85 läkare inom anestesi- och intensivvård. 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Bijan Darvish 
Utbildningschef läkare
contacticon phone 0769 49 60 82

Fackliga representanter
Läkarföreningen, Yvonne Dellmark, tel 073-6681740

Dela detta jobb

ST-chef till Perioperativ medicin och Intensivvård (PMI)

Karolinska Universitetssjukhuset