medrek.se

ST-chefsassistent till Patientområde Sjuka nyfödda barn

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-25

Ansök nu

ST-chefsassistent till Patientområde Sjuka nyfödda barn

Vi erbjuder  
Dags att byta jobb? Då får du inte missa detta! Vi söker en ST-chefsassistent som vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen på Tema Barn- och Kvinnosjukvård.  
 
Vårdadministration är ett eget funktionsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom tema Barn-och Kvinnosjukvård. Du kommer att ingå i en grupp med chefsassistenter och en vårdadministrativ chef. Vi söker nu en vikarierande assistent till vår ST-chef inom Patientområde Sjuka nyfödda barn.  
 
Inom patientområdet vårdas sjuka nyfödda barn, till exempel för tidigt födda eller barn i behov av andningshjälp eller behandling mot gulsot. Verksamheten med ST-läkare i neonatologi ingår i patientområdet och utbildar blivande specialister i neonatologi. Vi utbildar cirka åtta läkare löpande och de genomför under 3-4 års tid sin utbildning med handledare inom neonatologi. Vår personal bemannar neonatalavdelningarna på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna samt Danderyds sjukhus.  
 
Om tjänsten
Du arbetar tillsammans med ST-chefen och avlastar med administrativa uppgifter. Bokar och kallar till möten, för minnesanteckningar och följer upp ärenden. Du är den som sköter administrationen kring våra ST-läkare samt andra läkarplaceringar under utbildning. Allt ifrån anställningar, placeringar, scheman och lönerapporteringar. Du lönerapporterar även andra läkarjourlinjer med olika avtal. Du admininistrerar SK-kurser för läkare gentemot SoS. Du är även IT-kontakt och hanterar olika typer av system såsom Raindance, TakeCare, Curatime och ePlatsen. Avslutningsvid är du också sekreterare i patientområdets PM-redaktion och hanterar dokument i digitalt dokumenthanteringssystem.  
 
Den huvudsakliga placeringen är i Solna/Danderyd.  
 
Annonsen gäller ett vikariat för perioden 2019-04-01 till 2020-03-31.
 
Vi söker
Du jobbar självständigt och har förmåga att fokusera och prioritera.  
Du tycker att det är roligt att organisera och strukturera.  
Du har en bra samarbetsförmåga och skapar nätverk.  
Du tycker att det är roligt och utvecklande att ta fram olika rutin- och informationsdokument.  
 
Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar: Medmänsklighet, Ansvar och Helhetssyn vilket är självklart i din yrkesroll.  
 
Kvalifikationer
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Bakgrund inom hälso- och sjukvård som administratör eller inom vården. Erfarenhet av personalrapportering i Heroma och fakturering. Goda IT-kunskaper över lag är ett krav.
 
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  
 
Varmt välkommen att söka!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
-------------------------------------------------------------------------------
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Carina Lundin 
Stabchef
contacticon phone 08-517 749 76

Fackliga representanter
Vision Catharina Gullberg 0760503024

Dela detta jobb

ST-chefsassistent till Patientområde Sjuka nyfödda barn

Karolinska Universitetssjukhuset