medrek.se

Vi söker två nya medarbetare till teamet på Björkhagens husläkarmottagning. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och härlig teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med erfarna allmänspecialister, distriktssköterskor sjuksköterskor, undersköterskor, vårt psykosociala team och rehabkoordinator. Läkarteamet idag består av 5 Specialister i Allmänmedicin och 2 ST- läkare. 

Kvalifikationer

Leg läkare, gärna med några års erfarenhet av primärvård men det är inte ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med både patienten och mottagningen i fokus. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och ditt bemötande är professionellt och ödmjukt. Du är stresstålig och anpassningsbar i olika situationer samt har lätt för att samarbeta. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga i syfte att skapa goda relationer med patienter såväl som kollegor.

Vi erbjuder dig

På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi erbjuder dig handledning, friskvård samt möjlighet att påverka ditt arbetsschema.
 
Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Pamela Diaz, pamela.diaz-sartori@primavard.se eller specialist i allmänmedicin Shkar Ahmed, shkar.ahmed@bjorkhagenshlm.se

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Björkhagens HLM

Björkhagens HLM är en väletablerad mottagning med ett 20 tal anställda. Vi finns i utkanten av natursköna Nacka reservatet, Med tunnelbanans gröna linje 17 runt hörnet. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

ST läkare

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb