medrek.se

ST-läkare i internmedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

I Jämtlands län med sina 128 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2500 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Mångsidighet, bredd och tillåtande klimat för forskning och utbildning är karaktäristiskt för sjukhuset. Vi har ett bra samarbete med Norrlands universitetssjukhus i Umeå och är utbildningsort för läkare kopplat till Umeå universitet.

Som ST-läkare har du anställning inom läkaravdelning medicin med ett 30-tal specialistläkare, ca 15 ST-läkare samt ett antal AT- och vikarierande underläkare. Läkare medicin tillhör område hud, infektion och medicin. Området präglas av ett öppet synsätt med ett tillåtande klimat och närhet till varandra. Vi har även en närhet till övriga klinikers läkare med gott samarbete som följd av detta.

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare i internmedicin börjar du din placering inom akutområdet och kardiologi för att få en bra grund för dina jourer på akuten. Sedan kommer du löpande att ha placeringar inom de olika internmedicinska fälten med mottagning varvat med avdelningsarbete och akutjourer. Om du vill och önskar kan du tidigt välja din blivande subspecialitet och ha kontinuerlig mottagning med egna patienter som en strimma genom hela din ST.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare.

Du ska vara bra på att kommunicera med kollegor och patienter och ha ett intresse för utveckling av verksamheten. Du ska kunna arbeta självständigt på akuten med bakjour i hemmet, därmed krävs stresstålighet och beslutsförmåga parat med omdöme. Social kompetens värdesätts med särskild prioritet. Vi tar hänsyn till om du har specialkompetens eller särskilda intressen som kan bidra till verksamheten.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Läs mer om oss på regionjh.se/jobbochutbildning
Läs mer om Jämtland Härjedalen på jamtland.se
Läs mer om att leva och bo i Östersund på ostersund.se

Vill du veta mer om tjänsterna, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Nina Seger
Enhetschef
Telefon: 063-15 35 07
Email: nina.seger@regionjh.se
Namn: Gabriel Wennstig
Rekryteringsansvarig
Telefon:
Email: gabriel.wennstig@regionjh.se
Namn: Amanda Näsman
Läkarföreningen
Telefon: 063-15 30 00 (sökn.via vxl)
Email: amanda.nasman@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: Persr/39/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-15

Dela detta jobb

ST-läkare i internmedicin

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård