medrek.se

ST-läkare i plastikkirurgi

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

ST-läkare i plastikkirurgi

Vill du vara med på den fortsatta utvecklingen av högspecialiserad rekonstruktiv plastikkirurgi på ett världsledande sjukhus? För dig som trivs i en miljö där du får lösa komplexa patientfall i tätt samarbete med dina kollegor finns nu möjlighet att vara del av ett team som drivs av att utveckla specialiteten inför framtiden. Har du ett growth mindset och vill omfamna komplexitet? Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Ser du möjligheten i denna utmaning? Sök dig då till oss!

Vi erbjuder
En ST-tjänst på Karolinska Universitetssjukhuset, som i Stockholms framtidsplan har ett uttalat högspecialiserat uppdrag. Sjukhusets plastikkirurger är samlade inom Medicinsk enhet plastik och kraniofacial kirurgi samarbetar med ett brett spektrum av andra verksamheter. Utöver vårt eget basuppdrag ser vi en ökande efterfrågan på avancerade rekonstruktioner från våra samarbetspartners inom och utanför sjukhuset och kan erbjuda en bred utbildning i plastikkirurgi för dig med intresse för arbete i högspecialiserad verksamhet.

Om tjänsten
I utbildningen ingår sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning, vårdavdelning och operationsavdelning. I tjänsten ingår också jourtjänstgöring i form av beredskapsjour. Tjänstgöring sker i huvudsak på Karolinska universitetssjukhuset Solna men brännskadedelen förläggs på annan ort. Utbildningens utformning sker i samråd mellan den sökande, handledare, ST-studierektor och chef.

Vi söker
Dig med stort intresse för rekonstruktiv plastikkirurgi och som vill fortsätta utveckla kliniken till en absolut världsledande enhet. Tydlig dokumenterad, pågående forskning och genuint intresse för forskning värdesätts högt. Vår verksamhet är mycket komplex och dynamisk – flexibilitet och problemlösning är centralt för att lyckas i rollen. Vårt förhållningssätt till våra kollegor är ”Tillsammans är vi Karolinska” vilket innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att alla verksamheter inom sjukhuset ska lyckas.

Kvalifikationer
Krav:
- Legitimerad läkare
- Minst ett års tidigare tjänstgöring inom kirurgisk specialitet

Meriterande:
- Grundutbildning i kirurgisk specialitet/common trunk eller specialistkompetens i annan kirurgisk specialitet
- Tydligt dokumenterad och pågående forskning värdesätts högt. Disputation

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet. Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Läkarföreningen
Telefon
lakarforeningen.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

ST-läkare i plastikkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset