medrek.se

ST-läkare i Radiologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

ST-läkare i Radiologi

Ser du din framtid som radiolog på ett av världens högst rankade sjukhus. Tag då chansen att söka tjänst hos oss som ST-läkare i Radiologi!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Få möjligheten att arbeta på ett av världens främsta universitetssjukhus.
 • Erbjudas en radiologisk kompetensutveckling från basal till högspecialiserad universitetsnivå. Vår nära anknytning till Karolinska Institutet gör att forskning, undervisning och utbildning blir en naturlig del i vår verksamhet.
 • Få möjlighet att arbeta med modern teknik och samt ha ett nära samarbete med kliniska specialiteter som ger vår gemensamma arbetsplats bra förutsättningar för både innovation och utveckling.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Du kommer i huvudsak att vara placerad inom Bild och Funktions olika medicinska enheter i både Huddinge och Solna med en viss övervikt för den ena siten där du får din hemvist. Jourtjänstgöring ingår som en naturlig del i utbildningen.

Förutom den svenska målbeskrivningen följer vår utbildning även den europeiska målbeskrivningen för Radiologi. Efter avslutad utbildning har vi som mål att Du genomför den europeiska examen (European Diploma in Radiology).

Vi söker 

Vi söker dig som:

 • Har ett genuint intresse för radiologi.
 • Har viljan att bidra till att utveckla framtidens radiologi.
 • Har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
 • Har intresse för undervisning och klinisk handledning av olika yrkeskategorier.
 • Är flexibel och kan göra snabba och välgrundade prioriteringar i ditt dagliga arbete.  

 

Kvalifikationer

 

Krav:

 • Svensk läkarlegitimation med genomförd svensk AT eller BT.
 • Flytande svenska i tal och skrift. Kravet på kunskaper i svenska språket är Svenska C1 enligt EU:s nivåskala.

Meriterande:

 • Erfarenhet av radiologi och radiologisk jourverksamhet.
 • Erfarenhet av undervisning.
 • Pågående forskning.
 • Intresse och eller erfarenhet inom nuklearmedicin, buk- och thoraxradiologi.

Om rekryteringsprocessen

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Mattie Salim, Läkarföreningen Telefon
mattie.salim@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

ST-läkare i Radiologi

Karolinska Universitetssjukhuset