medrek.se

ST-läkare inom onkologi vid Tema Cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

ST-läkare inom onkologi vid Tema Cancer

Vi söker fyra ST-läkare till Tema Cancer. Vill du vara med och utveckla den onkologiska vården?

Om tjänsten
Tjänstgöring vid samtliga patientområden inom Tema Cancer. Jourtjänstgöring ingår. Arbetsuppgifterna som ST-läkare innefattar att handlägga onkologiska patienter som kommer till mottagning, avdelningar, medicinskt behandlingsavdelning, strålbehandling, bedömningsenheten samt akuten (akuta komplikationer av onkologiska patienter). Arbetet innefattar även forskning, undervisning och förbättringsarbete. Du kommer även att vara aktiv i olika konferenser (interna och multidisciplinära terapikonferenser).

Vi erbjuder tillsvidareanställning, heltid.

Vi söker
Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga samt är intresserad av forskning, utvecklingsarbete och undervisning.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Forsknings- och undervisningserfarenhet och tidigare tjänstgöring inom onkologi är meriterande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

ST-läkare inom onkologi vid Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset