medrek.se

ST-läkare inom urologi, Patientområde Bäckencancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

ST-läkare inom urologi, Patientområde Bäckencancer

Patientområde Bäckencancer bedriver en stor verksamhet på Karolinska Huddinge och Solna. Vi har en bred urologisk verksamhet, men stort fokus ligger på de maligna urologiska sjukdomarna.  

Vi erbjuder en ST-läkartjänst inom urologi på Karolinska Universitetssjukhuset. Placering kommer att vara både på Solna och Huddinge för att kunna ge en komplett utbildning. Utifrån din tidigare erfarenhet skräddarsyr vi en utbildningsplan och en tidsplan. Du kommer vid tillsättningen att få en utbildad handledare som tillsammans med dig utformar den planen.  

Tjänsten innebär en klinisk utbildning i urologisk kirurgi, mottagningsverksamhet och avdelningsjobb där både maligna och benigna patienter handläggs.  

Som ST-läkare förväntar vi oss att du tar aktiv del i omhändertagandet av våra patienter, våra fallseminarier och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du förväntas ta stort eget ansvar, med stöd av din handledare. Du kommer också att få ta aktiv del i undervisningen av läkarkandidater.  

Du behöver vara beredd på att arbetet på NKS kommer att innebära förändrade arbetsrutiner då vi genomgår en stor omorganisation.  

Tjänsten innebär tillsvidareanställning med specialisering i urologi enligt SOSFS 2015:18

Vi söker dig som har ett uttalat intresse för urologi, forskning och utbildning samt utveckling. Du har höga ambitioner och lätt för att samarbeta.  

Kvalifikationer  

Du är legitimerad läkare, gärna med viss urologisk vana. Du ska ha ett intresse för forskning. Erfarenhet av undervisning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet i urvalsprocessen.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Olof Akre 
 08-5177 4538

Fackliga representanter
Magnus Hellström, Läkarförbundet, 0724694886

 

Dela detta jobb

ST-läkare inom urologi, Patientområde Bäckencancer

Karolinska Universitetssjukhuset