medrek.se

ST-läkare inom urologi, Patientområde Bäckencancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

ST-läkare inom urologi, Patientområde Bäckencancer

Vi söker nu två ST-läkare inom urologi till Patientområde Bäckencancer. Urologin vid Karolinska Universitetssjukhuset finns uppdelad på 4 patientflöden; Prostatacancer, Blåscancer, Njur-/Testiscancer och Benign Urologi.

Vi erbjuder
Då urologisk verksamhet finns i både Huddinge och Solna kommer du under din ST att tjänstgöra på båda siterna. För att tillgodose specialitetens samtliga delmål finns möjlighet till sidoutbildningar även utanför Karolinska Universitetssjukhuset. På Karolinska arbetar multiprofessionellt och multidisciplinärt i en högteknologisk vårdmiljö där vården integreras med forskning och utbildning.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna som ST-läkare innefattar handläggning av patienter med urologiska sjukdomar. I arbetsuppgifterna ingår både mottagningsarbete, avdelningsarbete och operationer. Du kommer även att delta i olika interna och multidisciplinära terapikonferenser. I tjänsten ingår också utvecklings- och förbättringsarbete, liksom att delta i undervisning av stunder och i den forskning som bedrivs hos oss.

Vi söker
Vi söker dig som är öppen, lyhörd, konstruktiv och med god samarbetsförmåga samt vana att arbeta i team och multidisciplinärt. Du har ett eget driv och nyfikenhet till ständigt lärande med intresse för forskning och utbildning samt med ett starkt intresse för utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Tidigare tjänstgöring inom urologin är meriterande liksom dokumenterad undervisnings- och forskningserfarenhet, gärna inom urologi. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall) 

- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur  

 Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

 

Dela detta jobb

ST-läkare inom urologi, Patientområde Bäckencancer

Karolinska Universitetssjukhuset