medrek.se

logga

ST-läkare Läkarenhet Medicin, Sollefteå

Regioner
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

ST-läkare Läkarenhet Medicin, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinkliniken har en bred verksamhet för det invärtes medicinska området både inom sluten- och öppenvård. Till Medicinklinikens verksamhet hör planerad mottagning inom AK verksamhet, allmän internmedicin, endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, kardiologi, reumatologi samt neurologi. Vi söker nu ST-läkare till läkarenhet Medicin i Sollefteå.

Arbetsuppgifter

Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning av läkarstudenter. På läkarenheten Medicin i Sollefteå jobbar vi med att kvalitetssäkra våra utbildningstjänster. Det är ett pågående jobb som görs gemensamt med nu anställda ST läkare samt ÖL. Syftet med arbetet är att säkerställa handledning, följsamhet till målbeskrivningarna och att bevara en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation som läkare. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande, och du förväntas delta i handledning av läkarstudenter och yngre kollegor. Du som söker har en god kommunikativ förmåga, en vilja att ingå i team och delta i utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och övriga professioner som är viktiga för en framgångsrik vård och behandling. Har du erfarenhet av allmän internmedicin är det meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi söker dig som har väl grundade och tydliga värderingar. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar samtidigt som du har en förmåga att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med dina ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Holgersson

Enhetschef

Telefon: +4662019332

Mobiltelefon: 072-2158505

E-post: camilla.holgersson@lvn.se

Mats Åström

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4662019316

E-post: mats.astrom@rvn.se

Dela detta jobb

logga
ST-läkare Läkarenhet Medicin, Sollefteå

Region Västernorrland