medrek.se

ST-läkare sökes till Medpro Clinic Åmål vårdcentral

Företag Medpro Clinic
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-15

Ansök nu

ST-läkare sökes till Medpro Clinic Åmål vårdcentral

Fantastiska Åmål behöver en ny vårdcentral med ett engagerat och motiverat vårdteam. Vill du vara med på resan? 

Lokaler är på plats, Verksamhetschef Semir Facic och specialistläkare i allmänmedicin Christian Donnerstag är redo så det vi behöver nu är att utöka teamet med fler kollegor.

Kommande period kommer vi enbart att erbjuda jourtider men vi hopas att kunna etablera en fullskalig enhet inom kort. Vårdcentralen kommer att erbjuder läkar-, och sköterskemottagning samt specialist-sköterskemottagning för bl. a. diabetes, vaccinationer, astma/KOL och hypertoni. Vårdcentralens uppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta med förebyggande hälsa. Vi arbetar i Journal 4.

Vi har erfarna allmänspecialister som kommer att handleda. Vi utgår från att utbildningsmiljön ska vara trygg och med fokus det patientnära arbetet och utveckling. ST tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare och samtliga anställda omfattas av kollektivavtal knutet mellan läkarförbundet och vårdföretagarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett drivande arbetssätt och som är positiv och kreativ som person. Du har intresse och förmåga att arbeta med kvalitet och gillar att ta ansvar, är noggrann, engagerar dig och arbetar mot tydliga mål.  Du delar och arbetar utifrån våra värdeord som är glad, ärlig och modig.

Vi erbjuder

  • Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete
  • Stabila och trevliga arbetskamrater
  • Tydlig och närvarande ledning
  • Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper
  • Fortlöpande utbildning och individuell utveckling
  • En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling
  • Möjlighet att påverka ditt schema och administrera hemifrån

Arbetstid:  Flexibel arbetstid, schemalagd mellan 07:30-17:00
Tjänst:       Heltid eller efter överenskommelse
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdbidrag och fri sjukvård

Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig!

Om Medpro
Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 200 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.
 
Läs gärna mer på vår hemsida under "Lediga tjänster". Här kan du också ta del av vad våra kollegor tycker om sitt arbete på Medpro Clinic.

Dela detta jobb

ST-läkare sökes till Medpro Clinic Åmål vårdcentral

Medpro Clinic