medrek.se

logga

ST-läkare till Länssjukvård Somatik, Ortopeden, Sundsvall

Regioner
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

ST-läkare till Länssjukvård Somatik, Ortopeden, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ortopeden, ingår i Länssjukvård somatik och, bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Vår verksamhet arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushållar med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Vi söker två ST-läkare i ortopedi.

ST-tjänsten inom ortopedi i Sundsvall följer målbeskrivningen för ST. Vi erbjuder ett varierat arbete. Vi har månatligen länsgemensamma träffar med fortbildning för regionens ortopeder. Dessutom har vi länsgemensamma utbildningsdagar för ST-läkare inom ortopedi. Hos oss finns goda möjligheter till forskning för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och intresse för ortopedi.

Tillsammans arbetar vi för att skapa det största värdet för våra patienter. Välkommen med din ansökan. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team inom ortopedin.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johan Nilsson

Verksamhetschef

Telefon: +4660181791

E-post: johan.nilsson1@rvn.se

Jonas Wallvik

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4660181714

Mobiltelefon: 070-6970365

E-post: jonas.wallvik@rvn.se

Dela detta jobb

logga
ST-läkare till Länssjukvård Somatik, Ortopeden, Sundsvall

Region Västernorrland