medrek.se

ST-läkare till Medpro Clinic

Företag Medpro Clinic
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

ST-läkare till Medpro Clinic

Är du Modig, Glad och Ärlig? Då passar du in i vår organisation!
 

Hos oss på Brålanda och Torpa vårdcentral arbetar för närvarande ca 30-35 personer. Vi erbjuder läkarmottagning, sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl. a. diabetes, vaccination, spirometri och levnadsvanor. Vi är också stolta över att kunna erbjuda våra patienter snabb tillgång ett kunnigt rehabteam som också arbetar på vårdcentralen. 

Vi har erfarna allmänspecialister som handledare på Brålanda och Torpa vårdcentral. Vi utgår från att utbildningsmiljön ska vara trygg och med fokus det patientnära arbetet och utveckling. ST tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare. Samtliga anställda omfattas av kollektivavtal knutet mellan läkarförbundet och vårdföretagarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett drivande arbetssätt och som är positiv och kreativ som person. Du har intresse och förmåga att arbeta med kvalitet och gillar att ta ansvar, är noggrann, engagerar dig och arbetar mot tydliga mål.  

Vi erbjuder

  • Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete
  • Stabila och trevliga arbetskamrater
  • Tydlig och närvarande ledning
  • Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper
  • Fortlöpande utbildning och individuell utveckling
  • En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling
  • Möjlighet att påverka ditt schema och administrera hemifrån
  • Måltisuppehåll: Du får betald rast/lunch och tjänar in tiden vilket betyder att du schemamässigt får en arbetstidsförkortning med ca 30-45 minuter.

Arbetstid:  Flexibel arbetstid, schemalagd mellan 07:30-17:00
Tjänst:       Heltid eller efter överenskommelse
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdbidrag och fri sjukvård 

Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig!

Mer om Medpro Clinic
Medpro Clinic driver idag fem vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 170 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Dela detta jobb

ST-läkare till Medpro Clinic

Medpro Clinic