medrek.se

ST-läkare till Medpro Clinic Noltorp vårdcentral

Företag Medpro Clinic
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

ST-läkare till Medpro Clinic Noltorp vårdcentral

Är du Modig, Glad och Ärlig? Då passar du in i vår organisation!
 

Hos oss på Noltorp vårdcentral och rehab arbetar för närvarande ca 35 personer. Vi erbjuder läkarmottagning, sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl. a. diabetes, Astma-KOL, vaccination, spirometri och levnadsvanor.  

Vi utgår från att utbildningsmiljön ska vara trygg och med fokus det patientnära arbetet och utveckling. Vårdcentralen har fyra allmänspecialister som handledare. Samtliga anställda omfattas av kollektivavtal knutet mellan läkarförbundet och vårdföretagarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett drivande arbetssätt och som är positiv och kreativ som person. Du har intresse och förmåga att arbeta med kvalitet och gillar att ta ansvar, är noggrann, engagerar dig och arbetar mot tydliga mål.  Givetvis brinner du för allmänmedicin! 

Vi erbjuder

  • Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete
  • Stabila och trevliga arbetskamrater
  • Tydlig och närvarande ledning
  • Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper
  • Fortlöpande utbildning och individuell utveckling
  • En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling
  • Möjlighet att påverka ditt schema och administrera hemifrån

Arbetstid:  Flexibel arbetstid, schemalagd mellan 07:30-17:00
Tjänst:       Heltid eller efter överenskommelse
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdbidrag och fri sjukvård 

Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig!

Mer om Medpro Clinic

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 220 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din CV/ansökan.

Dela detta jobb

ST-läkare till Medpro Clinic Noltorp vårdcentral

Medpro Clinic