medrek.se

Har du svensk läkarlegitimation och siktet inställt på ST i allmänmedicin – välkommen till oss! Här erbjuds du en flexibel arbetsmiljö som vunnit pris för 
sin kvalitet samt handledning både av ST-läkare som av AT-läkare. Hos oss kan du arbeta del av tiden distans och har inflytande över din tidsbok. 
 
Om oss 
Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra samt har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att bedriva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som vård online och besök via videolänk. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.  
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   
 
Om tjänsten 
Som ST-läkare inom primärvården i Tiohundra erbjuds du en flexibel arbetsmiljö som vunnit pris för sin kvalitet samt handledning både av ST-läkare som av AT-läkare. Vi erbjuder utbildningsdagar lokalt, utöver egen studietid och gemensamma utbildningar med övriga ST-läkare inom norra primärvårdsregionen i Stockholm. 
 
Hos oss kommer du ha möjlighet till eget inflytande över din tidbok. Vi har även möjlighet att erbjuda arbete på distans, både administrativa uppgifter men även patientsamtal över videolänk. Som ST-läkare på Tiohundra kommer du snabbt att märka av den täta och personliga kontakten med såväl specialisterna på Norrtälje sjukhus som personalen på de övriga vårdcentralerna. Du blir snabbt en i gänget. Här handlägger du egna patienter som du utreder, ställer diagnos samt följer upp. Som ST-läkare följer du planen för din utbildning. 
 
Om dig 
Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin. Goda språkkunskaper i svenska (minst motsvarande C1-nivå) är en förutsättning. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vidare lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

ST-läkare till Norrtälje Norra och Södra vårdcentral

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb