medrek.se

ST-tjänst i ortopedi, VO KOU, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

ST-tjänst i ortopedi, VO KOU, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus är ett akutsjukhus med nybyggda moderna lokaler i Region Stockholm som förutom det akuta uppdraget har en bred elektiv verksamhet.  Vi utför basal kirurgi på handen och artroskopisk kirurgi i axlar, knän och fotleder. Vi har också en stor fotkirurgisk verksamhet samt gör höft- och knäplastiker.  Vårt elektiva upptagningsområde består av 128 000 invånare och det akuta upptagningsområdet av 221 000 invånare. Som ST-läkare i ortopedi hos oss deltar du i en samjour där du förutom ortopediska patienter även tar hand om kirurgiska och urologiska patienter på vår akutmottagning. Samjouren bemannar vi alla nätter samt dagtid helger. Kontorstid bemannas vår akutmottagning av akutläkare. Hos oss får du även handleda och undervisa AT-läkare och läkarstudenter. Intresse för forsknings- och utvecklingsarbete ser vi positivt på.

Dina personliga egenskaper:  

Förmåga att samarbeta är viktig och vi lägger därför stor vikt på personliga egenskaper.  

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad läkare med intresse för ortopedi.

Anställningsform:  

Heltid, 40 timmar/vecka, tillsvidareanställning.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Direktbuss från Liljeholmen tar 25 minuter. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

ST-tjänst i ortopedi, VO KOU, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus