medrek.se

Stabil arbetsgrupp och färre helgpass - Nattsjuksköterska Postop Solna

Regioner
Utgår

2022-12-03

Ansök nu

Stabil arbetsgrupp och färre helgpass - Nattsjuksköterska Postop Solna

Vi på Pre- och postop tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer. Nu finns det möjlighet att bli en del av vårt team. Vi söker dig som vill bli en del i vår gemenskap och tillsammans med oss utveckla vården och våra team inom Pre- och postoperativ omvårdnad.

Varmt välkommen att söka nattjänst som sjuksköterska hos oss!

Vi erbjuder

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Som nyanställd hos oss erhålls du fem veckors inskolningstid.

Vi är inkluderande, vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas. Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.

Vi tillämpar ett avtal där 32,20 timmar/vecka räknas som heltid vid nattarbete, samt även en fördubblad OB-ersättning under timmarna 22:00-06:00 och kvarstannandebonus, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet, lön eller pensionsavsättning, om man jobbar mer än ett år. Dessutom ingår det att arbeta om 3 månaders dag/kvällstjänstgörning innan natt.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård, övervakning och smärtbehandling. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också.

Du kommer att komma i kontakt med en mycket varierande patientgrupp vars vårdtid kan variera mellan ett par timmar till flera dygn. Vi behandlar även bland annat patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation.
  • Minst tre års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård.

Meriterande:

  • Specialistutbildning inom anestesi/intensivvård eller akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Stabil arbetsgrupp och färre helgpass - Nattsjuksköterska Postop Solna

Karolinska Universitetssjukhuset