medrek.se

Stationschef till Södertälje

Företag Falck Ambulans
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Stationschef till Södertälje

Falck Ambulans söker ny stationschef till vår station i Södertälje - har du vad som krävs? Falck är på jakt efter morgondagens ledare. Ledaren som är redo för nya utmaningar, som sätter laget före jaget och som drivs av att att jobba med utveckling, för såväl teamet som verksamheten.

Uppdraget

På stationen i Södertälje är vi i nuläget ett 30-tal medarbetare med varierad tjänstgöringsgrad, alla med lång erfarenhet inom prehospital vård. I rollen som stationschef har du personalansvar och leder det operativa arbetet på stationen. Du ansvarar för att skapa en säker och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare och säkerställer att stationen når sina mål och kontinuerligt följer upp nyckeltal.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Falck Ambulans tillsammans med affärsområdeschefer och övriga stationschefer. I ledningsgruppen arbetar vi aktivt för att operativa och strategiska beslut prioriteras och genomförs. Som team bidrar vi till en fortsatt stark utveckling av morgondagens ambulanssjukvård.

I tjänsten ingår klinisk tjänstgöring i grundprofession. Tillsammans med kollegor ingår du också i vår driftjoursorganisation.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss och skapa förutsättningar för morgondagens ambulanssjukvård. Som person är du lyhörd i relation till andra människor. Din förmåga att behålla lugnet i situationer där du behöver vara närvarande för någon annans behov värderas högt. Du tar ansvar för dina åtaganden och anpassar dig till förändrade omständigheter.

Har du tidigare ledarerfarenhet är det meriterande, men inte ett krav. Vi rustar dig med ledarskapsutbildning och de verktyg som behövs för att vara framgångsrik i din ledarroll.

Några formella krav har vi såklart. För att kunna axla rollen som Stationschef behöver du:

Vara utbildad ambulanssjukvårdare, sjuksköterska eller specialistsjuksköterska

  • Ha B-körkort med god körvana
  • Ha tidigare erfarenhet inom slutenvård eller akutsjukvård
  • Behärska svenska i tal och skrift

Låter det intressant? Ta i så fall chansen till att följa med på vår resa, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 23 februari 2020, vi arbetar löpande med urval

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Mikael Söderqvist, Affärsområdeschef Sydväst
Telefon: 073-309 52 52
Mail: mikael.soderqvist@se.falck.com

Falck Ambulans erbjuder tjänster inom prehospital akutsjukvård och utför ambulansverksamhet i Stockholm, Östergötland, Västerbotten och på Gotland. Våra verksamheter kännetecknas av att alltid sätta patientens bästa i centrum, en hög kvalitet, en väl utvecklad arbetsmiljö och fokus på utveckling av ambulanssjukvården.

Ansvarig rekryterare

Falcks Rekryteringsteam

hr-manager@se.falck.com

Dela detta jobb

Stationschef till Södertälje

Falck Ambulans