medrek.se

Steriltekniker

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-19

Ansök nu

Steriltekniker

Välkommen till Nordens största ryggklinik!


Nu söker vi en steriltekniker med ansvar för vår sterilenhet

 • Vill du jobba i team där positiv anda står högt och alla gör sitt yttersta för att bidra till effektiv och kvalitetsorienterad vård?

 • Vill du jobba på en arbetsplats där utveckling och säkerställande av patientnära vård prioriteras högt?

 • Vill du jobba med helhet, kontinuitet och patientnära.

Vi strävar efter att vara en komplett ryggklinik där vi med hela klinikens samlade kompetens arbetar för att sätta patienten i fokus och leverera bästa vårdkvalitet. Vi opererar stora volymer och genomför endast elektiv ländryggs- och halsryggskirurgi. Vi strävar alltid efter att förbättra vården för våra patienter och vi ligger i frontlinjen när det kommer till att införa nya behandlingsmetoder.
Hos oss genomförs alltifrån diskbråck till större korrektionskirurgi vilket medför att vi har en bred variation av instrument. På operationsavdelningen arbetar totalt ett 20-tal medarbetare fördelat på undersköterskor, operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskors och steriltekniker.

Vår sterilenhet är en central del på vår operationsavdelning och är en viktig förutsättning för att vi kan leverera vård med mycket hög kvalitet. Vi är mycket stolta över att ha en egen sterilcentral som desinfekterar, steriliserar och packar alla instrument till samtliga ingrepp som genomförs hos oss. Det ger oss en stor kontroll och är en förutsättning för att arbetet på hela operationsavdelningen flyter på.

Inom en snar framtid kommer vår nuvarande steriltekniker som ansvarat för sterilenheten gå i pension. Därför söker vi nu en erfaren steriltekniker som ska ta över ansvaret för vår sterilenhet. Arbetet innebär ansvar för instrumentvård och funktionskontroller men självklart också start, övervakning av desinfektions- och steriliseringsprocessen. Vi har också ett spårbarhetssystem för våra instrument som du arbetar med. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för sterilenheten. Till din hjälp i arbetsuppgifterna finns enhetens operationssjuksköterskor och undersköterskor som är delaktiga i arbetet.

Spine har en väl genomarbetad värdegrund som bygger på fyra värdeord

 • Respekt

 • Tydlighet

 • Utveckling

 • Trovärdighet

KVALIFIKATIONER

Som person bör du vara ansvarsfull, mycket flexibel och lösningsfokuserad. Vidare är det är viktigt att du är en lagspelare eftersom teamarbete är centralt hos oss. I arbetet på sterilcentralen samarbetar operationssjuksköterskorna och undersköterskor.

 • Vi söker någon som kan jobba heltid, vardagar 40h/v.

 • Vi tillämpar 6 mån provtjänstgöring

 • Tillträde enligt överenskommelse

 • Generöst friskvårdsbidrag

I din ansökan önskar vi ett personligt brev, CV och referenser kommer att begäras under rekryteringsprocessen. Vi intervjuar kontinuerligt under rekryteringsprocessen, så lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

 • En spännande och utvecklande specialistmiljö

 • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

 • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

 • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

 • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

 • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Mikael Strid / Enhetschef operation | Kontaktperson

Skicka email

Dela detta jobb

Steriltekniker

GHP Specialty Care AB