medrek.se

Steriltekniker och studenter till Sterilteknik och Logistik, Solna och Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-21

Ansök nu

Steriltekniker och studenter till Sterilteknik och Logistik, Solna och Huddinge

Är du erfaren steriltekniker eller är du sterilteknikerstudent som vill göra sin LIA hos oss på Karolinska? Välkommen att söka ett lärorikt arbete på Serviceenhet Sterilteknik och Logistik på Karolinska Universitetssjukhuset!

Vi erbjuder 
Sterilteknik och Logistik är en serviceenhet med huvudsakligt uppdrag att tillgodose opererande verksamheter med steril operationsutrustning. Inom enheten packas och steriliseras instrument till operationsavdelningar, mottagningar, vårdavdelningar, vårdcentraler samt forskningsavdelningar och privata kunder.  

Enheten i Huddinge har precis nu i vår flyttat in i nya lokaler. I Solna stod nya lokaler redo under 2018 och är i full drift.  

Om tjänsten 

Vi erbjuder dig ett lärorikt och spännande arbete med fokus på hög kvalitetsstandard och fortlöpande förbättringsarbete. Arbetet avser dag, kväll- och helgtjänstgöring. Din introduktion anpassas individuellt efter dina tidigare erfarenheter. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara iordningställande av instrument och instrumentgaller, renhets- och funktionskontroll samt en viss del logistiskt samarbete med operationsavdelningen och andra kunder.  Din introduktion anpassas individuellt efter dina tidigare erfarenheter.

Vår verksamhet är öppen dygnet runt, alla årets dagar vilket möjliggör att du som student kan få möjlighet att arbeta extra exempelvis kvällar och helger.

Vi söker kollegor till våra verksamheter i både Huddinge och Solna. Tjänsten avser både tillsvidareanställning och visstidsanställning upp till ett år med eventuell möjlighet till förlängning. (även tillsvidaretjänst kan komma att bli aktuellt längre fram)

Vi söker  
Vi söker nu både erfarna steriltekniker/undersköterskor men även sterilteknikerstudenter som har påbörjat sina studier och som vill göra sin LIA hos oss, samt de som börjar studera i höst.

Alternativ är även om du har flera års erfarenhet i annan roll med likande arbete.

Arbetet kräver noggrannhet samt flexibilitet. Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att samarbeta men som även kan arbeta ensam, är serviceinriktad och har en problemlösande förmåga. Du kan organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du deltar aktivt i enhetens kvalitetsarbete, kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.  Vi ser gärna att du som söker har god datavana samt intresse för teknik.

Kvalifikationer  

- Utbildad steriltekniker eller pågående studier till steriltekniker alterantiv erfarenhet inom sterilteknisk verksamhet i annan roll

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift 

- God datorvana 

 Välkommen att söka! 

 För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV 

3. Utbildningsbevis Steriltekniker

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Susanna Hintermeier 
Sterilteknisk chef
contacticon mobile 072-2542625
Aleksandar Sokcic 
Gruppchef Sterilteknik Solna
contacticon mobile aleksandar.sokcic@sll.se

Fackliga representanter
Kommunal, Anders Lindholm 08-58580986
Kommunal, Monica Huaiquio Guerra 08-51774640

Referensnummer
171703

Dela detta jobb

Steriltekniker och studenter till Sterilteknik och Logistik, Solna och Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset