medrek.se

Steriltekniker/Undersköterska/Sjuksköterska till Steriltekniska enheten i Solna

Ansök nu

Steriltekniker/Undersköterska/Sjuksköterska till Steriltekniska enheten i Solna

Vi erbjuder  
Sterilteknik expanderar och behöver förstärka med nya medarbetare. Sterilteknik är en serviceenhet med huvudsakligt uppdrag att tillgodose opererande verksamheter med steril operationsutrustning. Inom enheten packas och steriliseras instrument till operationsavdelningar, mottagningar, vårdavdelningar, vårdcentraler samt forskningsavdelningar och privata kunder.  
 
Vi är 50 stycken medarbetare inom enheten i Solna men i samband med ökat uppdrag utökar vi nu vår enhet.  
 
Om tjänsten  
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara iordningställande av instrument och instrumentgaller, renhets- och funktionskontroll samt en viss del logistiskt samarbete med operationsavdelningen och andra kunder.  
 
Arbetet avser dag- och kvällstjänstgöring. Nattjänstgöring kan troligtvis också bli aktuellt.  
 
Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande.  
 
Provanställning upptill 6 månader kan komma att tillämpas.  
 
Vi söker  
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att samarbeta men är även en person som kan arbeta ensam, är serviceinriktad och har en problemlösande förmåga. Du är noggrann och kan organisera arbetet på ett effektivt sätt.  
 
Kvalifikationer  
Utbildad steriltekniker eller sjuksköterska, undersköterska alternativ erfarenhet inom sterilteknisk verksamhet  
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har god datorvana.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Karam Shaker 
Steriktekniker
contacticon phone 08-517 728 68

Fackliga representanter
Kommunal, Monica Huaiquio, monica.huaiquio@sll.se

Dela detta jobb

Steriltekniker/Undersköterska/Sjuksköterska till Steriltekniska enheten i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset