medrek.se

Steriltekniker/undersköterska till operation, Norrtälje Sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Steriltekniker/undersköterska till operation, Norrtälje Sjukhus

Om oss

Vår operationsavdelning har en bred verksamhet med ortopedi, kirurgi, endoskopi och gynekologi. Vår professionella sterilverksamhet servar även externa kunder. På operation arbetar en rad olika yrken tillsammans i team och utför varje år cirka 3400 kirurgiska ingrepp. Vårt sjukhus har förmånen att ha en gemensam enhet där medarbetare med uppdrag inom sterilverksamhet, anestesi och operation är anställda. Vi är måna om att underlätta vårdkedjan utan att någon ska falla mellan stolarna. Vi tillämpar individuell schemaplanering för att underlätta för våra medarbetare.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi söker en kompetent medarbetare som ska arbeta med rengöring, funktionskontroll och färdigställande av instrumentuppsättningar. Arbetet på avdelningen är tekniskt- och kvalitetskrävande och ni arbetar självständigt.  För att utveckla verksamheten gör vi ständiga förbättringar som innebär att arbetsgruppen själva lyfter och arbetar fram förbättringsåtgärder för verksamheten. Du arbetar 40- timmar/vecka med arbetstid mellan klockan 07.00-19.00 enligt individuell schemaplanering. Tjänsten är ett vikariat tom 18-08-31.
 
Om dig

Du är utbildad steriltekniker/undersköterska, med erfarenhet av arbete med sterilt gods. Som steriltekniker är du en central länk i säker operationsverksamhet och är därför både noggrann och tekniskt kunnig. Förändringar i planeringen är en naturlig del av akutsjukhusets verksamhet och du behöver därför kunna hantera stressiga situationer och flexibelt rycka in på den uppgift som prioriteras i dialog med dina kollegor. Arbetsgruppen löser många utmaningar själva och vi vill att du kan arbeta både självständigt men också hitta lösningar i samråd med din arbetsgrupp. Datorstöd är en viktig del av arbetet och du känner dig bekväm med det. Då arbetet är fysiskt krävande är en god fysik en förutsättning för ett hållbart arbetsliv hos oss. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Steriltekniker/undersköterska till operation, Norrtälje Sjukhus

TioHundra