medrek.se

Olofströms kommun ska verka och ge bra service åt kommuninvånarna. För att kunna ge den service som kommuninvånarna förväntar sig är medarbetarna vår främsta resurs. Engagerade och delaktiga medarbetare som vågar prova nya saker och som strävar efter en bra kvalité gör Olofströms kommun till en attraktiv kommun som man vill bo i, verka i och besöka. Med en öppen och tydlig kommunikation skapar vi tillsammans ett bra arbetsklimat som lyfter välmående på arbetsplatsen. Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande.

Välkommen till Olofström, Sveriges friluftskommun 2019 och 2021.

Vi söker medarbetare till en individ som är beviljad insatser enligt LSS 24 timmar per dygn.

Arbetsuppgifter

Personlig assistans är en insats enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).Som stödassistent är din arbetsuppgift att stärka individens möjligheter att leva ett självständigt liv och stödja och handleda individen i det dagliga livet, personlig omvårdnad och möjliggöra en stimulerande fritid.

Arbetstiden är förlagd till dagtid med helger samt nattetid.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är påhittig, kan skämta och bjuda på dig själv, är trygg och tålmodig, har hög arbetsmoral och samarbetsförmåga.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa individen med bland annat förflyttningar, personlig hygien och annat som tillhör det dagliga livet.

Utöver ovanstående vill vi att du arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där det pedagogiska förhållningssättet är grundläggande.

Tidigare erfarenhet från arbete med en individ i ordinärt boende är meriterande.

Vi söker dig med omvårdnadsutbildning om minst 1350 timmar.

Körkort är ett krav.

Behärska svenska språket i tal och skrift.

Provanställning kan förekomma.

Arbetsgivaren arbetar med löpande rekrytering.

Tillträde efter överenskommelse.

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Stödassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb