medrek.se

logga

Stödassistent till Mjärdevi servicebostad

Regioner
Utgår

2021-08-13

Ansök nu

Stödassistent till Mjärdevi servicebostad

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd inom Leanlink erbjuder på omsorgsnämndens uppdrag verksamheter enligt Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade. LSS Funktionsstöd ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Genom våra cirka 650 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalitet där vi utgår från vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor. 

Till Mjärdevi servicebostad söker vi en lyhörd, självständig och empatisk medarbetare som har brukarfokus och gärna tänker nytt. Här bor brukaren i egen lägenhet och får stöd av personalen utifrån sina behov. Personalen utgår från den gemensamma lokalen och arbetet utförs till största del i brukarens hem. Vi utför även Stöd i boendet enligt SoL till fyra personer.

Arbetsbeskrivning 

Att arbeta som stödassistent innebär ett stort ansvar med kunskap om och full respekt för den enskilde individens integritet. Arbetet ställer också höga krav på dig att vara en god förebild för brukarna. I arbetsuppgifterna ingår att ge stöd i det dagliga livet kring fritid, hälsa och funktionsförmåga, i relationer samt genom att skapa förutsättningar för delaktighet. I arbetet förväntas du som stödassistent ha ett reflekterande arbetssätt med brukaren i fokus. 

Servicebostaden sträcker sig över ett geografiskt område i Lambohov, du får både cykla och gå under en arbetsdag. Det är en spridd målgrupp som får dagligt stöd för att uppnå goda levnadsvillkor varje dag - Vi skapar bra dagar tillsammans!

Tjänsten innefattar dag, kväll samt helger på schema.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet och kunskap om LSS, social problematik och psykiatri. Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation i Treserva samt andra skriftliga underlag. Arbetet kräver att du har datavana, vi arbetar med att utveckla användandet av IT och digitala verktyg. Meriterande om du har B körkort då verksamheten har en minibuss.

Som person tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Dina värderingar är välgrundade och tydliga och utgår från ett etiskt perspektiv. Du samarbetar bra med både brukare, anhöriga samt kollegor och är lyhörd för individens behov. Du är en kunskapsresurs för andra och anpassar ditt sätt att förmedla budskapet till mottagaren. Välkommen med din ansökan! 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekryteringen påbörjas under vecka 33 pga semester

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100% 

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 7355

Dela detta jobb

logga
Stödassistent till Mjärdevi servicebostad

Linköpings kommun