medrek.se

Stomisjuksköterska/Stomiterapeut till stomiverksamheten inom kolorektal kirurgi, Solna

Ansök nu

Stomisjuksköterska/Stomiterapeut till stomiverksamheten inom kolorektal kirurgi, Solna

Vill du arbeta som stomisjuksköterska/stomiterapeut och bli Camillas, Anna-Sofias och Annas nya kollega? Då är du varmt välkommen att söka till mottagningen för kolorektalkirurgi och GI cancer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att arbeta i ett kompetent team av stomiteraputer/stomisjuksköterskor i nära samarbete med andra professioner som finns i teamet runt patienten. Arbetet som stomiterapeut/stomisjuksköterska hos oss är ett självständigt och varierande uppdrag som ger möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling.

Om tjänsten
Som stomiterapeut /stomisjuksköterska arbetar du i ett team med tre andra stomiteraputer/stomisjuksköterskor. Tjänsten innebär att du arbetar i öppenvård inom kolorektal kirurgisk verksamhet. Du har egen mottagning med tidsbokade patienter, både före och efter operation, som konsult mot slutenvården samt telefonrådgivning. Tjänsten är heltid, måndag till fredag.

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska och gärna med erfarenhet av att arbeta med stomiopererade patienter. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en stark känsla för teamarbete. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska ha en god samarbetsförmåga med ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med stomiopererade patienter. Det är också meriterande om du är utbildad stomiterapeut.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. I samband med rekryteringsprocessen är du välkommen att hospitera för att se hur vi arbetar.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.

Dela detta jobb

Stomisjuksköterska/Stomiterapeut till stomiverksamheten inom kolorektal kirurgi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset