medrek.se

Stomisjuksköterska/Stomiterapeut till stomiverksamheten inom urologi och kolorektal kirurgi, Solna

Ansök nu

Stomisjuksköterska/Stomiterapeut till stomiverksamheten inom urologi och kolorektal kirurgi, Solna

Vi erbjuder  
Vi erbjuder dig att arbeta i ett kompetent team av stomiteraputer och stomisjuksköterskor i nära samarbete med andra professioner som finns i teamet runt patienten. Arbetet som stomiterapeut/stomisjuksköterska hos oss är ett självständigt och varierande uppdrag som ger möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling. 
 
Om tjänsten
Som stomiterapeut /stomisjuksköterska arbetar du i ett team med fyra andra stomiteraputer. Tjänsten innebär att du arbetar 50% inom urologisk verksamhet och 50% inom kolorektal kirurgisk verksamhet. Du arbetar med egen mottagning med tidsbokade patienter, både före och efter operation, som konsult mot slutenvården samt telefonrådgivning. Tjänsten är heltid, måndag till fredag. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som är sjuksköterska och har erfarenhet av arbete med stomiopererade patienter. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en stark känsla för teamarbete. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska ha en god samarbetsförmåga med ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete med stomiopererade patienter. Det är meriterande om du är utbildad stomiterapeut. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Dela detta jobb

Stomisjuksköterska/Stomiterapeut till stomiverksamheten inom urologi och kolorektal kirurgi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset