medrek.se

Studiesupport/Undersköterska till Studiecenter för Laboratoriemedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-15

Ansök nu

Studiesupport/Undersköterska till Studiecenter för Laboratoriemedicin

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi erbjuder 

Studiecenter för Laboratoriemedicin är en divisionsgemensam organisation inom Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) som är en dynamisk verksamhet med engagerade medarbetare. 

Studiecenters målsättning är att ge optimal laboratoriemedicinsk service till både interna och externa forsknings- och studiekunder samt uppfylla deras högt ställda krav på Good Clinical Practice (GCP). I detta arbete ingår bland annat provomhändertagande, framtagande och utskick av remisser och provtagningsmaterial, transporter, sammanställning och elektronisk överföring av resultat. Provtagning och analysarbete utförs i första hand inom Karolinska Universitetslaboratoriet. Vid behov skickas prover vidare för analys till annat laboratorium.  

Studiecenter har stor erfarenhet av kliniska prövningar och forskningsprojekt och har under de senaste åren varit involverade i flera olika multicenterstudier (MCT). Karolinska Universitetslaboratoriet har även vid vissa tillfällen fått i uppdrag att vara ett centrallaboratorium eftersom prover i sådana studier måste analyseras på ett och samma laboratorium och med samma metod. 

Om tjänsten 

Som Studiesupport hanterar du det dagliga flödet av forskningsprover, ansvarar för utskick av studiematerial, ger support till våra kunder inom och utanför Sveriges gränser samt arbetar i nära samarbete med studiekoordinatorerna. I tjänsten ingår att genomföra de olika preanalytiska momenten utifrån det protokoll som gäller för respektive läkemedels-studie/forskningsprojekt samt efter Karolinska Universitetslaboratoriets riktlinjer. I rollen som Studiesupport är du delaktig i att skapa ett kreativt arbetsklimat och stimulera till samarbete, ansvarstagande och nytänkande. Arbetsgruppen löser många utmaningar själva och därför är det viktigt att du kan arbeta både självständigt men också att hitta lösningar i samråd med din arbetsgrupp .I arbetet ingår också att vara aktiv i våra flödes- och förbättringsarbeten som är en viktig framgångsfaktor för vår verksamhet. 

Annonsen gäller ett vikariat snarast t o m 2019-06-30.

Urval kommer att ske löpande så ansök redan idag!

Vi söker  

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med praktisk erfarenhet av laboratoriearbete samt god förståelse för vikten av följsamhet till kvalitetskrav och standarder för att ge bästa studieresultat. Vidare ser vi att du motiveras att arbeta systematiskt och noggrant i ett arbetstempo som kan varierar efter dagens arbetsflöden.

Flera framgångsfaktorer för att arbeta som Studiesupport hos oss tro vi är att du stimuleras av arbete som innebär nära kontakt med kunder, både internt och externt, du är serviceinriktad och har en utpräglad samarbetsförmåga, samtidigt som du kan ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt.  

Vi ser även att du är lyhörd och kan skapa ett positivt arbetsklimat samt har förmåga och vilja att bygga förtroendefulla relationer såväl inom organisationen som mot övriga kunder. Vi ser att det är en fördel om du har kunskap och praktisk erfarenhet från administrativt arbete. 

Kvalifikationer 

Du är utbildad undersköterska. 

Du har arbetat inom laboratoriemedicin och med preanalys. 

Du tycker om att arbeta med människor och har målsättning att leverera det kunden förväntar sig.  

Du är fokuserad, målmedveten och strukturerad. 

Du äger mycket god förmåga att arbeta i team samt tar stort självständigt ansvar för ditt arbete. 

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 

Du har goda kunskaper i engelska gällande tal och skrift. 

Du har god kunskap i Office paketet. 

Vi ser att det är meriterande för tjänsten om du: 

Har erfarenhet av kliniska prövningar. 

Har någon typ av utbildning/arbetslivserfarenhet inom administration. 

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Dennis Blick 
Sektionschef Studiecenter
 076-050 17 42

Fackliga representanter
Kommunal, 08-585 803 90 eller 010 442 90 33

 

Dela detta jobb

Studiesupport/Undersköterska till Studiecenter för Laboratoriemedicin

Karolinska Universitetssjukhuset