medrek.se

Systemförvaltare till ekonomisystem

Regioner
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Systemförvaltare till ekonomisystem

Vill du bidra till vår spännande resa in i framtidens hälso- och sjukvård - Nya Karolinska?
 
Team System-Ekonomi har i uppdrag att förvalta och utveckla ekonomisystemen på Karolinska utifrån våra kunders behov och önskemål. System-Ekonomi ingår i ekonomiavdelningens centrala staber och har sin huvudplacering i Huddinge/Flemingsberg. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en dynamisk miljö i en värderingstyrd verksamhet som gör verklig nytta för samhället. Här har du möjlighet att påverka och göra skillnad. Just nu pågår en spännande resa inom Karolinska för att utveckla framtidens sjukvård och vi är inne i en förändringsfas med flera pågående och kommande förbättringsprojekt bland annat införande av ITIL-processer och ny teknisk plattform för framtida portaler i redovisningssystemet.   

Om tjänsten
Din huvuduppgift är att delta i förvaltningen av redovisningssystemet Raindance. I ditt ansvar ingår utvecklings- och förvaltningsarbete, förvaltningsmöten och kontakt med drifts- och systemleverantörer. En viktig del i ditt arbete är att samverka med och supportera verksamheten samt att delta i projekt inom ditt systemområde. 

Vi söker 
Vi söker dig som har minst 2 års arbetslivserfarenhet som systemförvaltare. Vi vill att du har gymnasieutbildning på högskoleförberedande program, gärna inom ekonomi, Teknik (IT) eller Natur, ytterligare examen är ett plus. Arbetslivserfarenhet inom redovisningsområdet samt som förvaltare av ekonomisystem, särskilt Raindance, är meriterande. 


Har du dessutom arbetat i en större organisation, drivit utvecklingsarbete av ekonomisystemlösningar som stödjer administrativa processer är det ett plus.  Även kunskaper kring ITIL, PM3 och SQL är något vi värdesätter.


För att lyckas i den här rollen är du engagerad som person, du tar ansvar för din leverans hela vägen och stöttar dina kollegor. Du trivs med att arbeta i team, är samarbetsinriktad och kommunikativ. Vi värdesätter även din noggrannhet och analytiska förmåga. 

Kvalifikationer
Minst två års arbetslivserfarenhet som systemförvaltare. 

Urval och tillsättning kan ske löpande. 
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Systemförvaltare till ekonomisystem

Karolinska Universitetssjukhuset