medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu en tandhygienist till Folktandvården Campus samt Folktandvården Berg.

Folktandvården Campus invigdes 2012 och ligger på campusområdet i centrala Östersund och har ca 30 medarbetare i alla åldrar. Campus har unika, moderna och fräscha lokaler inrymda i kulturminnesmärkta byggnader och är länets största allmäntandvårdsklinik med ett patientklientel på ca 15 000 patienter, varav 5 000 är barn.

Folktandvården Berg ligger i Svenstavik, cirka 6 mil söder om Östersund. Här är det nära till naturen och skidanläggningarna i Klövsjö och Vemdalen. Berg har ca 2600 patienter varav 1000 är barn. Du tjänstgör från Folktandvården Berg cirka 1 dag i veckan.

Båda klinikerna strävar efter samarbete inom och mellan alla yrkesgrupper för att ge patienten bästa tänkbara vård. Medarbetarna på kliniken är en blandning av erfarna och yngre kollegor i alla yrkesgrupper.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på klinikerna är omväxlande. I befattningen ingår samtliga arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde. Du arbetar självständigt med både barn, vuxna och uppsökande verksamhet.

Arbetstiderna varierar och tjänstgöringsgrad kan variera. Om du är nyutexaminerad kommer du att få stöd/handledning från erfaren tandhygienist.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med erfarenhet av T4. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Att du är kvalitetsmedveten och engagerad förutsätts men också att du är flexibel.
I ditt arbete bidrar du till att skapa goda relationer med såväl patienter som medarbetare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i Folktandvårdens verksamhet.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Berit Holmquist Bodemyr
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 063-14 24 27, 070-201 07 05
Email: berit.bodemyr@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sandra Malmström Blom
Tandhygienist, SRAT
Telefon:
Email: sandra.blom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/868/2023
Sista ansökningsdag: 2023-12-15

Tandhygienist till Folktandvården Campus och Berg

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb